Varianta romaneasca a Mobil 1 Global Challenge a fost lansata

Scris de: Beta | 16 October, 2010 | Nu sunt comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

Jocurile cu mașini online de obicei nu au o calitate foarte bună și nici nu excelează prin vreo caracteristică, însă acesta e mult mai diferit. Astăzi vreau să vă prezint Mobil 1 Global Challenge! Un joc dezvoltat de Mobil 1 și care a fost transpus în câteva din cele mai cunoscute limbi și țări.

De curând Mobil 1 Global Challenge a ajuns și în România, iar publicul a început să audă de acest joc. Gamerii români se pot duela acum cu prietenii sau cu cei mai buni piloți de circuit din acest moment sau, mă rog, cu avatarurile lor. Printre piloții de succes amintim Jenson Button şi Lewis Hamilton de la Vodafone McLaren Mercedes.

Jocul, disponibil la http://www.mobil1globalchallenge.com/, are 4 niveluri de dificultate: Începător, Amator, Profesionist şi Campion. Jocul are şi o ligă a celebrităţilor care permite jucătorilor să intre în competiţie cu idolii sporturilor cu motor. De la cursele de viteză pe un circuit NASCAR în SUA, până la traseul muntos de-a lungul Marelui Zid Chinezesc, pistele de pe cele patru continente arată nivelul înalt de performanţă pe care trebuie să îl atingă atât pilotul cât şi tehnologia motorului în cele mai solicitante condiţii de curse.

Socializarea este punctul cheie, astfel jocul este conectat și la Facebook, unde jucătorii au posibilitatea de a-și provoca prietenii la o cursă în real-time.

Și cum la noi orice campanie se realizează cu un produs bun și o mână de bloggeri, cei de la Mobil 1 au pregătit un clip în care câțiva din cei mai buni bloggeri din RO au testat jocul în stilul LAN-party.

Comentariile sunt inchise momentan.