Un nou patch pentru Brink vine saptamana viitoare

Scris de: Beta | 21 May, 2011 | 224 Comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

Splash Damage au confirmat un nou patch pentru recent lansatul fps – Brink, iar eu am câteva noutăți pentru tine. De pe blogul celor de la Bethesda Softworks am cules următoarele (referitoare doar la versiunea de PC, desigur):

Am identificat problema căderii sunetului pe diferite hărți după o perioadă mai lungă de timp de jucat online. Acest lucru nu se va mai întâmpla.

Performanța grafică a fost îmbunătățită, mai ales în cazul folosirii opțiunii de Ambient Occlusion. Am lucrat alături de AMD și NVIDIA, pentru ca jucătorii să beneficieze de îmbunătățiri în performanță și stabilitate.

Browser-ul printre servere este și el modificat, de asemenea; printre altele, un nou filtru te ajută să afișezi doar serverele cu un anumit număr de jucători online, iar serverele pline nu vor mai fi filtrate complet.

Mai sunt câteva fix-uri pentru probleme minore, incluzând: vocea personajului care se resetează în momentul în care ștergi alt caracter, și o pierdere de memorie în unele cazuri de ALT+TAB.

Această versiune este în teste deja și se presupune că se va lansa săptămâna viitoare. Detaliile complete vor fi dezvăluite odată cu lansarea patch-ului!

224 Comentarii la “Un nou patch pentru Brink vine saptamana viitoare”

 1. Etherfast a spus
  21 May, 2011

  Awesome, bug-ul cu sunetul este destul de enervant, ca trebuie sa ma deconectez de la server ca sa se rezolve.

 2. Lusio a spus
  21 May, 2011

  Am citit pe torrents, o gramada de pareri negative despre acest joc :))

  Tot Rage va fi baza b-)

  (Rage.. ca mi se pare putin aseamator ca stil si grafica)