Un nou event a inceput in RIFT: Spoils of War

Scris de: Beta | 4 May, 2011 | 2 Comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

RIFT este un MMORPG realizat de cei de la Trion Worlds care nu a ezitat să atace, de mai multe ori, celebrul World Of Warcraft, creație marca Blizzard. Mai mult, înainte de lansare, într-un trailer de prezentare era amintit următorul lucru ”We’re not in Azeroth anymore”, Azeroth fiind unul din continentele universului WoW.

Revenind, titlul s-a bucurat de o apreciere mult prea bună după ce a fost lansat în opinia mea. În fond, nu este decât o copie care aduce a ceva din toate marile MMORPG-uri. Până la noul patch care va fi lansat pe 10 Mai, producătorii au pornit un nou event în joc, care va fi disponibil începând de astăzi până pe data de 9 a acestei luni!

RIFT: Spoils of War va fi un epilog al altui eveniment de luna trecută, numit River of Souls. Jucătorii vor avea de urmat câteva misiuni cauzate de câteva cufere alterate care, practic, cad din cer. Sarcinile de cules coji de ou de dragon sau de adunat monede de prin orașele principale nu vor lipsi, desigur!

Recompensele vor fi alcătuite din Achievement-uri, iteme rare și un pet denumit ”Gritty Kitty”. Dacă ești în joc, mi se pare un eveniment bun de luat în considerare!

2 Comentarii la “Un nou event a inceput in RIFT: Spoils of War”

 1. Andrei a spus
  5 May, 2011

  Sunt de acord cu tine în ceea ce privește popularitatea excesivă de care se bucură RIFT,cu toate că este încă o copie decentă dupa bătrânul WoW.

  Dar,să știi că Azeroth este denumirea universului WoW,nu a unuia dintre continentele jocului (ceva în genul denumirii Terra pentru planeta noastră).

  • Beta a spus
   5 May, 2011

   Da aici ai dreptate, Am încurcat Kalimdor cu Azeroth! Mulțumesc de atenționare