Ubisoft amana Assassin’s Creed: Revelations pentru PC

Scris de: Beta | 29 September, 2011 | 130 Comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

Revelations

De așteptat sau nu, Ubisoft iar a tras în țeapă jucătorii de PC cu amânarea noului Assassin’s Creed: Revelations, păstrând astfel obiceiul dobândit încă de la primele titluri ale seriei.

Conform celor spuse pe pagina de Facebook a Ubisoft Czech, Revelations va ajunge abia în Decembrie (asta dacă nu va suferi modificări ulterioare) pe PC, în timp ce versiunea pentru console își urmează cursul stabilit, pentru lansarea din Noiembrie.

Nu se știe încă motivul acestor amânări însă eu cred că, la fel ca în anii precedenți, producătorii țin jocul în fabrici mai mult pentru finisaje de finețe. Păcat totuși că de multe ori tot mai sunt erori neverificate!

Dezamăgire Ubisoft, încă o dată!

130 Comentarii la “Ubisoft amana Assassin’s Creed: Revelations pentru PC”

 1. Lusio a spus
  30 September, 2011

  Si eu asteptam cu nerabdare sa ma plimb iar prin evul mediu :(

  Apropo.. mie in jocul asta imi plac si decorurile :)) Parca’s intr-o excursie in evul mediu si ma plimb pe strazile alea vechi :D

 2. Dantalion a spus
  3 December, 2011

  Nu loati prostia aia emulata dupa xbox sau ps3 asteptati sa apara in cursu luni decembrie pentru pc… astea aparute pe torrente pana acu sunt pline de errori bug-uri crashuri si tot felu… asa ca mai bine asteptam ca sa il jucam calumea

 3. nick39 a spus
  31 December, 2011

  E TARE E COOL DEABEA A STEPT SA TE CUNOSC !