Trial gratis de 7 zile pentru RIFT

Scris de: Beta | 11 May, 2011 | 2 Comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

Dacă tot ziceam ieri că jucătorii, cândva fideli, World Of Warcraft au început să zboare în alte MMORPG-uri, exemplul perfect fiind RIFT, iată că de curând Trion Worlds pune la bătaie trialuri gratis de 7 zile pentru orice brav luptător, vrednic de lupta pentru Telara.

Trebuie să recunosc că la prețul de ~50$, parcă aveam câteva dubii în privința acestui joc, mai ales în cazul în care nu prea știam în ce mă bag. Acum, cu acest trial pot să-mi fac o idee foarte bună de ce oferă această ”copie”. Pentru a pune mâna pe această ofertă tot ce trebuie să faci este să-ți fac un cont pe site-ul oficial, iar mai apoi să downloadezi clientul.

Trialul se va activa automat în momentul în care te conectezi pentru prima dată în joc! Easy as that.

2 Comentarii la “Trial gratis de 7 zile pentru RIFT”

 1. Andrei a spus
  11 May, 2011

  Mda,încă un joc care încearcă să-ți fure viața socială cu orice preț.După părerea mea,nu există niciun MMO sau RTS la ora actuală asupra căruia merită să-ți arunci privirea.WoW a fost “godlike” pentru o perioadă însă mulți jucători știu că și-a pierdut din farmec.

  Aștept Diablo 3 și proiectul secret “Titan”,de la Blizzard.Poate ele vor aduce noi standarde.

  • Beta a spus
   11 May, 2011

   Ca RTS Starcraft II e tatăl lor. No comment!

   În schimb, RIFT este ”ceva” din toate și a prins la început, la fel ca Age of Conan sau alte MMO-uri care acum sunt free to play. Eu cred că o să îl încerc, doar din pura mea curiozitate, deși nu am încredere în Telara.