Transport gratuit la orice joc exclusiv prin Gaming Arena

Scris de: Beta | 27 October, 2010 | Un comentariu
Categorii: Editoriale

De curând tratez la un parteneriat cu o firmă foarte mișto care se ocupă cu vânzarea instrumentelor de gaming. GamesMall.ro are în vitrine de la console Wii până la jocuri de Nintendo DS. Acum să nu vă închipuți că Xbox-ul 360, Starcraft II, Medal of Honor și alte titluri cu greutate lipsesc. Nu, nu!

N-am vrut să dau mai multe detalii până când nu știam exact ce și cum o să facem. Nici acum nu știu, însă ofertele cu care au venit oamenii ăștia nu-s de refuzat!

Planuri pentru viitor sunt multe și vizitatorii blogului Gaming Arena vor avea cel mai mult de câștigat, pentru că merită!

În altă ordine de idei, primul mini-parteneriat ține într-un discount oferit tuturor vizitatorilor care ne trec pragul. Este vorba de transport gratuit, la orice comandă de orice valoare și va fi valabil până pe data de 25.11.2010.

Pentru a beneficia de acest cupon va trebui să introduceți în câmpul special, după ce v-ați logat sau ați introdus datele personale, codul de mai jos:

GMGA12880420732328

Dacă nu te descurci, Paul Alexandru a redactat pe blogul magazinului un tutorial step by step referitor la modul în care poți să folosești cupoanele.

După cum spuneam acesta este abia primul pas pe care îl facem așa că stați pe aproape pentru noi promoții și eventuale concursuri!

1 Comentariu la “Transport gratuit la orice joc exclusiv prin Gaming Arena”

  1. […] asemenea, am observat ca blogul are parteneriate pentru a oferi diverse beneficii gamerilor. Este o metoda foarte buna de promovare, dar si […]