Top 3 cele mai bune jocuri PC din primul trimestru al lui 2011

Scris de: Beta | 3 April, 2011 | 10 Comentarii
Categorii: Editoriale / Jocuri PC / Stiri

Ok, este deja începutul lui Aprilie și a venit primăvara cu tot alaiul său: grătare, ieșiri prin parcuri, basketball, fotbal, ceea ce duce la mai puțin timp de stat în casă, acordat gaming-ului. Acest lucru se poate deduce și din lista mică de jocuri dedicate PC-ului această lună.

Fără alte introduceri, nominalizații, în ordinea numerelor de pe tricou (adică a momentului lansării), sunt: Dead Space 2, Two Worlds II, Test Drive Unlimited 2, Bulletstorm, The Sims Medieval, Dragon Age 2, Assassin’s Creed: Brotherhood, Homefront, Shift 2: Unleashed, Shogun 2: Total War și Crysis 2.

Așadar, care sunt cele mai bune 3 jocuri pentru PC din primul trimestru al lui 2011? Te avertizez că au fost analizate cu un strop de subiectivism.

1. Crysis 2

Crysis 2 este continuarea jocului lansat în 2007 de Crytek și EA. Rulând pe CryEngine 3, jocul prezintă New York-ul într-un mod în care nu l-am mai văzut până acum: invadat de alieni. Datorită graficii avansate, ale poveștii bune din single-player și componentei multiplayer care se poate potrivi pe orice jucător de shooter, Crysis 2 este cel mai bun joc din 2011 până în acest moment.
(review în curând)

2. Assassin’s Creed: Brotherhood

Lansat ca o continuare a jocului Assassin’s Creed 2 din 2009 (PC – 2010) acest nou titlu de la Ubisoft duce povestea lui Ezio Auditore Da Firenze mai departe, în Roma. Botezat și AC: 2.5, acesta aduce nou francizei asasinilor componenta multiplayer, care a fost implementată foarte bine.
(review în curând)

3. Dead Space 2

Cred că este singurul joc de gen survival-horror care m-a prins în adevăratul sens al cuvântului. Din păcate, labirintul total al jocului și multiplayer-ul slab de care te plictisești rapid au adus jocul pe această poziție.
(review integral)

Evident, jocuri bune au mai fost, excepție făcând Test Drive Unlimited 2, care, pentru mine, este eșecul acestui an. Dacă ești sau nu de acord cu mine, te aștept să vii cu câteva argumente în comentarii, mai jos.

10 Comentarii la “Top 3 cele mai bune jocuri PC din primul trimestru al lui 2011”

 1. Mihail a spus
  3 April, 2011

  N-am testat Crysis 2 inca, dar fiind al doilea titlu din franciza mea preferata, sunt sigur ca isi merita locul 1 pana acum. So, wise choice, Beta!

  De asemenea, n-am testat Brotherhood, deci nu pot comenta daca isi merita sau nu pozitia, dar cu siguranta Dead Space 2 trebuie sa fie in top 3 pana acum.

 2. Albert a spus
  3 April, 2011

  Sustin cu tarie faptul ca TDU2 e epic fail. Avantajele multiplayerului si miile de schimbari pe care le poti face la personaj (haine, case etc) nu sunt suficiente ca sa salveze ceva. TD trebuia sa fie un simulator auto in primul rand.
  AC e superb (imbunatatirile aduse de la versiunea trecuta sunt senzationale) Excelenta atmosfera, personaje foate expresive, cut-scene-uri interesante.
  DS2 si DS1 au fost poate cele mai infricosatoare jocuri incercate pana acum. Grafica buna, sunetul genial pe alocuri, armele si ideea in sine au facut o mare impresie (si nu doar asupra mea)
  De Crisys 2 nu pot sa spun nimic pentru ca nu l-am incercat.

 3. Lusio a spus
  4 April, 2011

  La mine topul e:
  1. Dead Space
  2. ACB
  3. Bulletstorm

  (Crysis n-am jucat caci am problema Black Screen, deci nu ma pot pronunta)

  • Mita a spus
   4 April, 2011

   Eu am jucat demo-ul Crysis 2 Multiplayer si n-am avut probleme deloc si cred ca si Crysis 2 imi va merge perfect. Asadar, nu vad de ce ai tu black scren la joc. Ai facut udate la driverul video? Mai ales ca a aparut o versiune noua! Seteaza totul pe default din Ati Catalyst!

   • Lusio a spus
    4 April, 2011

    Am updatat drivere, de toate :)) Tot asa imi aparea.

    Care-i versiunea noua ? Ca poate oi fi ratat-o.

 4. alin a spus
  4 April, 2011

  Pe toate 3 le am.Mai am AC si CRYSIS 2 de terminat.

 5. alin a spus
  4 April, 2011

  GHOSTBUSTERS SANCTUM OF SLIME este lansat pt PC

 6. alin a spus
  4 April, 2011

  jucati nu battlefield play4free.adaugati in lista de prieteni alin

  • Mita a spus
   4 April, 2011

   Te adaug eu!

 7. Mitian a spus
  4 April, 2011

  1. Dead Space 2
  2. Crysis 2
  3. Shift 2: Unleashed

  Brotherhood trebuie sa il incerc curand. TDU 2 mi s-a parut un mare fail.