The Undergrounder a intrat in closed beta

Scris de: Beta | 14 September, 2010 | 178 Comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

Pariez pe faptul că mulți dintre voi nu ați auzit până acum de The Undergrounder. Ei bine, țin să vă anunț că este un joc de gen action/puzzle indie (independent) care se află momentan în stadiul de closed beta și este dezvoltat de o echipă tare interesantă și muncitoare, aflată sub titulatura de Lowpoly Studios.

Jocul se desfășoară, după cum sugerează și titlu, în ”underground” sau mai românește, pe sub pământ – într-o rețea de metrou care se află sub o metropolă. Jucătorul va trebui să completeze niște misiuni mai mult sau mai puțin dificile pentru bani, să se ferească de inamici și, eventual, să colecteze power ups pentru a trece mai ușor de un obstacol.

Acum câteva zile a fost lansat formularul de înregistrare pentru un closed beta. Dacă te vei regăsi printre cei aleși de Lowpoly Studios te vei bucura de de discounturi sau chiar jocul gratis, eventual o poziție în credits.

Ideea de la care a pornit jocul mi s-a părut foarte interesantă și atractivă. Abia aștept să urmăresc cum o să evolueze acest proiect.

Comentariile sunt inchise momentan.