Suita de gaming de la Razer pentru Starcraft II a fost amanata

Scris de: Beta | 18 September, 2010 | Nu sunt comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

Blizzard și-a făcut un obicei din a lansa gadgeturi de gaming branduite cu cele mai cunoscute și populare francize pe care le dețin. Exact cum s-a întâmplat cu World Of Warcraft.

Razer, cei care se ocupă de proiectarea și construirea suitei de gaming pentru noul Starcraft II au declarat unui reporter de la Big Download că acestea nu vor ajunge decât un ultimul trimestru al lui 2010.

Dar ce conține mai exact ”suita” aceasta? Razer a prezentat anul acesta la E3 Razer Spectre Mouse (care apare și în poză mai jos), Razer Marauder Keyboard și Razer Banshee Headset.

Aceste produse branduite nu se vor vinde la pachet, însă dacă vrei să setezi cât de ușor / greu să apeși click stânga pe un mouse Starcraft II branded va trebui să scoți cam 80$. Pe tastatura (pe care desigur îți vei seta macro-uri și comenzi rapide ”like pro’s”) mai mult de 120$ nu dai, iar căștile ajung tot pe la 120$.

Cred că cel mai interesant aspect al acestor device-uri este sistemul de iluminare de care se bucură mai nou cam toate gadgeturile de acest gen. Acest sistem va modifica lumina în funcție de APM-ul jucătorului. (APM = acțiuni pe minut)

Comentariile sunt inchise momentan.