Stirile de azi / ieri / alaltaieri… lipseste vremea

Scris de: Mita | 8 March, 2011 | Nu sunt comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

Să începem cu cireaşa de pe tort… adică leak-ul lui Homefront cu 10 zile înainte de lansarea oficială. O da, e pe bune! Nu a fost încă crack-uit şi poate de-aia nu-l găsiţi pe trackere, dar va fi în curând! Nu că mi-aş dori asta, dar mi se pare inevitabil.

Nu ştiu ce au păţit unele studiouri de jocuri video, dar începutul ăsta de an e… neprofitabil. Nu înţeleg cum de continuă să se întâmple acest lucru. Parcă anagajaţii acestor firme ar umbla cu memory stick-uri la ei în zilele de dinaintea lansării unui titlu, iar când ar fi o seară mai lejeră ar părăsi incinta cu un memory stick la şoseată, umplut cu o copie a jocului.

A doua ştire este legată tot de cel mai pre-comandat titlu din istoria companiei THQ, Homefront.
Conform ultimului număr al Official PlayStation Magazine din Italia, jocul merită nota 9 din 10, iar campania single-player nu ţine mai mult de 5 ore. Poftim? Doar 5 ore? Nici măcar cât o pauză între mese. Domnilor producători, eu cred că mai trebuie puţin Fuchs!

Bun. Mergem mai departe. Noul titlu Rockstar Games, L.A. Noire, va apărea pe 17 mai 2011 şi probabil compania nu vrea să taie craca acestui joc cu ştiri despre un nou GTA. Adică e logic că dezvăluirea (inevitabilului) lui GTA V ar distrage minţile gamer-ilor de la L.A. Noire!

– Ce? GTA 5 în lucru? Marfăăă…
– Stai frate că apare L.A. Noire mai înainte!
– Tu n-auzi? O să apară GTA 5… și ăla nici măcar nu e pentru PC.

Aşadar, ceea ce vreau să spun e că s-au mai împrăştiat nişte zvonuri cum că GTA V este în lucru, dar nu ne putem aştepta la un anunţ oficial decât după lansarea L.A. Noire.

Deus Ex: Human Revolution a primit în cele din urmă o dată de lansare: 25 august în US şi 26 august în EU.

Titlul produs de Eidos Montreal urmează să fie publicat de Square Enix pe Pc, Ps3 şi Xbox 360, după cum am zis mai sus, în august 2011.

Şi cam atât pe azi!

Comentariile sunt inchise momentan.