Shift 2: Unleashed Career Trailer

Scris de: Beta | 27 January, 2011 | 2 Comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

Dacă în ultimul titlu Need For Speed, Hot Pursuit, s-a pus accent foarte mult pe curse și mai puțin pe povestea jocului (care practic nici nu există) în Shift 2: Unleashed acest element va fi puțin mai dezvoltat, conform clipului de mai jos lansat de EA.

În principiu totul se basează pe ideea avansării în joc prin curse câștigate și prin construirea unui nume, atragerea sponsorilor și participarea la diferite evenimente importate din racing-ul real. Mi s-a părut interesant faptul că vei putea să faci curse care se potrivesc cel mai bine caracterului tău, producătorii aducând din nou drifting-ul în franciză, pe lângă Time Attack sau Circuits.

Slightly Mad Studios a declarat astăzi unei publicații scrise de gaming că Autolog este baza de date a francizei Need For Speed și că va fi implementată în fiecare joc viitor (sunt curios cât o să mai reziste NFS). În Shift 2 sistemul va funcționa la fel ca în Hot Pursuit în mare parte, cu mici modificări la salvarea informațiilor despre acțiunile jucătorilor.

Need For Speed: Shift 2: Unleashed se lansează pe 25 Martie în Europa și 29 în US pentru PS3, Xbox 360 și PC.

2 Comentarii la “Shift 2: Unleashed Career Trailer”

 1. Mita a spus
  27 January, 2011

  Frumos. Imi place!

  Sincer, eu am si acum Nfs Shift instalat pt ca mi-a placut. daca Shift 2 va fi atat de imbunatatit pe cat se spune, atunci va fi perfect.

  • Beta a spus
   28 January, 2011

   Shift a fost într-adevăr un plus pentru franciză, însă am impresia că NFS-ul începe să devină mult prea comercial. Deși, în vremurile pe care le trăim, totul devine comercial…

   Ideea jocului e interesantă, dar simulatoarele nu sunt punctele mele forte!