Secvente video cu Pagani Huayra in Shift 2: Unleashed

Scris de: Beta | 21 February, 2011 | 2 Comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

Pagani Huayra Shift 2

Acum câteva zile am zis că noua super-mașină Pagani Huayra va fi prezentă și în Shift 2: Unlimited și iată că Electronic Arts, împreună cu cei de la Slightly Mad Studios, aduc primele secvențe video din joc cu aceasta.

Prezentă pe mai multe trasee din joc (care, apropo, arată foarte bine) mașina și cei 700 de cai putere aleargă ca vântul. Comparativ cu imaginile reale pe care le-am văzut despre Huayra, nivelul de detalii din joc este foarte mare. Cockpit-ul și volanul sunt superbe!

Sunt curios cât de exclusivistă este această licență și cât va dura până alte jocuri vor pune mâna pe ea. Până una alta, Shift 2: Unleashed vine pe 31 Martie pe PC, PS3 și Xbox 360.

2 Comentarii la “Secvente video cu Pagani Huayra in Shift 2: Unleashed”

 1. Albert a spus
  26 February, 2011

  Uuuuuuuuuuuuuuuuuu… abia astept! Dupa TDU2 care dupa parerea mea s-a dovedit a fi “a bust” Shift 2 alaturi de Dirt3 ar trebui sa fie senzational. Buna miscare din partea celor de la EA sa mearga iarasi pe directia simulatoarelor in defavoare jocurilor de tip arcade (care sunt si ele distractive, dar maxim 2-3 curse) Sper sa fie la fel de rejucabil ca primul.

  • Beta a spus
   26 February, 2011

   Într-adevăr, Shift 2 se anunță a fi un adevărat succes, iar TDU 2 a fost un real fiasco! :)