Secvente cu Corvette C6.R GT1 in Shift 2: Unleashed

Scris de: Beta | 19 March, 2011 | 40 Comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

Un nou trailer pentru simulatorul Shift 2: Unleashed (fost ex-actual NFS) a fost lansat de către cei de la EA și Slightly Mad Studios.

Se ia un șofer profesionist, un set de pedale + volan + schimbător de viteze, o copie a Shift 2 și un Corvette C6.R GT1 de ți-e mai mare dragul să-l admiri și se mixează la circuit asfaltat. Rezultatul? Un trailer cu Tommy Milner pe circuitul Mazda Raceway Laguna Seca în cel mai nou racer de la EA. În afară de grafica și tehnicile de gameplay, atenția mi-a fost atrasă și de sunetul extrem de realist. Like!

Shift 2: Unleashed se lansează pe 31 Martie pe PC, PS3 și Xbox 360.

[GameFront]

40 Comentarii la “Secvente cu Corvette C6.R GT1 in Shift 2: Unleashed”

 1. Phantasm a spus
  20 March, 2011

  Mda sunt foarte dezamagit de joc:( trebuiau sa ramana la Underground, Most Wanted, Carbon..nu sa ajunga cat mai aproape de realitate..sau chiar si asa macar sa faci curse ilegale si sa iti tunezi cum vrei tu masina.Deja sunt destule jocuri cu masini in genul asta.NFS sa distrus dupa Carbon.

  • Mita a spus
   20 March, 2011

   Aici te contrazic pentru ca daca ai un sistem performant, o sa vezi cat de fain e sa joci Shift pe high details. Undercover continea tot curse ilegale si vad ca nu ti-a placut, asadar, de-aia au trecut la simulatoare de curs reale pentru ca incepuse sa nu mai placa jocurile de curse ilegale!

  • Beta a spus
   20 March, 2011

   Oricum EA alternează între a ”rupe” Shift de franciza NFS, devenind un titlu propriu. Sunt sigur că vor anunța pentru finele anului un nou Need For Speed, exact cum s-a întâmplat anul trecut cu Hot Pursuit!

 2. alin a spus
  20 March, 2011

  In Shif 2 iti poti tunarii masina.sau s-ai schimbi numai culoarea.;)) )

 3. Albert a spus
  22 March, 2011

  Tot ce pot sa spun e: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :) Sa apara odata pentru ca anul asta nu prea promite asa de mult pentru pasionatii de simulatoare (in afara de Dirt3 evident) Astept oarecum ingrijorat sa aud si de cerintele de sistem. Sper sa fie cat de cat bine optimizat pentru sistem rezonabile pentru ca altfel consola de jocuri incepe iarasi sa para tentanta.