Reducere de 50% pe Gameshop pana pe 24 Februarie

Scris de: Beta | 21 February, 2011 | 208 Comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

Eu personal m-am obișnuit ca aceste discount-uri să fie oferite mai mult în comerțul internațional (prin Steam sau direct de la producători) și mai puțin la noi în țară. Ca o dovadă că putem și noi să ne atragem cumpărători noi, Gameshop.ro oferă în perioada 19-24 Februarie 2011 o reducere de 50% la orice titlu (excepând pre-comenzile și articolele hardware) din toată oferta lor (care nu e chiar micuță).

Reducere GameshopDacă așteptai o ocazie să încerci un titlu favorit asta poate fi șansa ta. Grăbește-te, stocul pare a fi limitat și nu uita, până pe 24 Februarie!

Felicitări Gameshop!

208 Comentarii la “Reducere de 50% pe Gameshop pana pe 24 Februarie”

 1. Lusio a spus
  22 February, 2011

  Daca o ard in stilul promotie :)) nu stiu cat de bine o fi. In chestiile ieftinite deodata, sa nu aveti mare incredere.

  • Beta a spus
   22 February, 2011

   Chiar și așa, Gameshop.ro este un brand de încredere în rândul gamerilor români și nu cred că și-ar permite să piardă acest aspect! :)

   • Lusio a spus
    22 February, 2011

    Cum mai e si PCGarage.. dar au mai dat-o in balarii cu unele promotii “minunate”.

    Vorba aia cu “Dai un ban dar stai in fatza” e buna.

    Iar la jocuri mie-mi da de exemplu Bad Company 2 (pret oficial 160ron) la 80 ron ? Eu nu vad nicio mentionare pe siteul ala.. Doar preturile de baza.

    • Lusio a spus
     22 February, 2011

     Mda.. se pare ca e un afis pe prima pagina si atat.

 2. Graft a spus
  2 March, 2011

  Au avut întradevăr de câștigat, dar din păcate a fost o promoție gândită cu picioarele, fetele de la call center nu au ținut cont de ordinea în care s-au primit comenzile și au sunat total aleator, foarte mulți din cei care au comandat au fost nemulțumiți de treaba asta pentru că nu au mai prins pe stoc produsele dorite.

  În fine, fuse și se duse, dar vedeți că au o promoție nouă zilele astea, ține până pe 6 martie, comandați de minim 360 ron și platiți doar jumătate, iar pe lângă asta toate comenzile înregistrate sunt înscrise pentru o tombolă la care se câștigă un Kinect.

  • Mita a spus
   2 March, 2011

   Thanks for the news, big guy!