Red Dead Redemption: Undead Nightmare aduce ”the Four Horses of the Apocalypse”

Scris de: Beta | 17 October, 2010 | Nu sunt comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

Pestilence, Famine, Death, și War. Aceștia sunt ”cei Patru Cai ai Apocalipsei” implementați de cei de la Rockstar pentru Red Dead Redemption: Undead Nightmare Pack. Aceste creaturi mistice posedă fiecare câteva abilități speciale pe care le vei putea debloca și folosi.

Mai multe detalii vom primi în momentul în care DLC-ul va fi lansat, iar până atunci avem câteva informații interesante de prezentat:

  • Death: Cu Iadul în spate, Death aduce o urmă violentă care zornăie prin craniile strogoilor, cauzând o explozie spectaculoasă a oricărui zombie ce intră în contact cu el.
  • Famine: Atrăgând un roi de insecte oriunde călătorește, scheletul subțire și umbros al lui Famine și ochii lui purpurii maschează o rezistență veșnică.
  • Pestilence: Un vestitor groaznic de ciumă și boală care este ușor de identificat prin rănile expuse și hemoragiile oculare. Pestilence posedă un prag de durere foarte ridicat.
  • War: Având în vedere puterea de a lua pacea de pe Pământ, calul roș-înfricoșător cunoscut ca War aprinde o urmă de foc asupra tuturor celor care îi stau în cale, transformând atât vietățile cât și strigoii în cenușă.

How cool is that?

Undead Nightmare se lansează pe 26 Octombrie pentru PS Network și Xbox Live. Mai nou, DLC-ul va fi inclus într-un disc pe care vei găsi toate pachetele pentru RDR.

Comentariile sunt inchise momentan.