Primele secvente de gameplay din Battlefield 3

Scris de: Beta | 23 February, 2011 | 3 Comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

EA și studioul Dice au lansat pe internet un clip scurt, de aproape un minut, care conține câteva scene din gameplay-ul noului Battlefield 3.

Din câte am înțeles până acum, pentru o pre-comandă vei primi pe lângă titlul în sine și primul expansion (e bine că au avut timp să se gândească și la asta) denumit Back to Karkand, gratis. Acesta va aduce 4 hărți noi pentru modul multiplayer, hărți importate din Battlefield 2 și portate pe noul motor Frostbite 2.0 (chestiile destructibile, efectele și altele).

Rolul tău în povestea single-player este de soldat al marinei americane și te vei lupta în diferite medii, precum Paris, Teheran sau New York (Crysis 2like).

“We wanted to create the most immersive and emotionally powerful Battlefield game ever and we needed new technology to deliver on our vision,”

a declarat Patrick Bach, producătorul executiv

Battlefield 3 se va lansa în această toamnă și va fi compatibil cu PC-ul, PS3-ul și Xbox-ul 360. Mai multe detalii în curând!

3 Comentarii la “Primele secvente de gameplay din Battlefield 3”

 1. Lusio a spus
  23 February, 2011

  Sa vinaaaaaaa ^:)^

 2. Lusio a spus
  23 February, 2011

  La mine va fi precomanda.. dar prin august gen :)) Nu tocmai de acum..

 3. Mita a spus
  24 February, 2011

  Dada, sa stii ca tot la Crysis 2 m-am gandit cand am vazut trailer-ul, desi imi place mediu in care au bagat jocul. M-am saturat de jungla si zone aride, cu toate ca si in Bad Company 2 au fost cateva locatii mai metropolitane, ca sa zic asa.