Primele informatii reale despre Mass Effect 3

Scris de: Beta | 8 April, 2011 | 2 Comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

Nu a durat mult de la anunțul faptului că Mass Effect 3 va reprezenta noua copertă a Game Informer, că au sosit și primele informații referitoare la acest nou titlu.

Atenție. Unele detalii ar putea fi considerate spoilere!

Mass Effect 3 va continua povestea comandantului Shepard aflat pe Pământ, în ultimele secvențe din ultimul DLC pentru Mass Effect 2, Arrival. Cerberus, organizația secretă care a purtat un rol important în ME2, va fi prezentă și în cel de-al treilea titlu, din nou pe urmele comandantului. Pe parcurs vei putea să îți organizezi din nou o echipă, care va fi sau nu lângă tine.

Dacă ești încă necunoscător al seriei, la început de joc un clip de tipul benzilor desenate va prezenta un ”Previously on Mass Effect” pentru a te introduce mai bine în univers.

RPG-ul va avea, desigur, mai multe finaluri, acestea fiind influențate de deciziile tale și de felul în care îți organizezi echipa.

În ciuda bârfelor și ale speculațiilor, Mass Effect 3 nu va aduce o componentă multiplayer francizei. BioWare a declarat că va fi posibil implementarea acesteia, dar într-un titlu și mai din viitor.

Mass Effect 3 se lansează în sezonul de iarnă din 2011, pentru PS3, PC și Xbox 360.

2 Comentarii la “Primele informatii reale despre Mass Effect 3”

  1. Mita a spus
    8 April, 2011

    Mass Effect este una din seriile cu un storyline extraordinar datorita originalitatii, SF-ului si continuitatii!

    Intr-o zi o sa ma apuc si eu de aceste titluri. Pana acum n-am testat decat putin din prima parte. Pacat ca n-am putut sa joc mai mult.