Primele imagini din Operation Flashpoint: Red River

Scris de: Beta | 6 August, 2010 | 2 Comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

Codemasters a anunțat în final că lucrează la jocul Operation Flashpoint: Red River, după ce în săptămână trecută aveam primele detalii despre acest nou shooter.

”A new battlefield and a new flashpoint – prepare to “get some” with the USMC as the tactical shooter series moves to Tajikistan” -cam asta au declarat producătorii.

În mare jocul trimite player-ul pe câmpul de luptă ca un soldat al Marinei Americane, iar locația în care campania single-player va avea loc fiind prin Tajikistan, undeva lângă râul Vakhsh.

Acțiunea din Red River ilueastrează un conflict din viitor, un conflict în mare parte geografic-politic. Puși față în față cu armata Chineză, jucătorii vor simți tensiunea, brutalitatea și carnagiul unui război modern, din perspectiva unui soldar care se află într-o țară ostilă, la mii de mile depărtare de casă.

Trimițând shooter-ul tactic într-un nou câmp de luptă mult mai periculos, unde un singur glonț te poate ucide, Operation Flashpoint: Red River va crea un nou standard pentru luptele autentice și intense, atunci când va ajunge în 2011 pentru Xbox 360, PS3 și PC.

Mai jos avem primele imagini din Operation Flashpoint: Red River (artwork):

2 Comentarii la “Primele imagini din Operation Flashpoint: Red River”

  1. Tzukune a spus
    6 August, 2010

    Dragon Rising nu m-a atras mai deloc. Poate asta va fi mai diferit!

  2. Beta a spus
    7 August, 2010

    @Tzukune predecesorul jocului nu a avut ocazia să fie jucat, sau măcar testat de mine. Nu m-a interesat de la bun început!