Primele doua trailere din Ridge Racer Unbound

Scris de: Mita | 15 April, 2011 | 9 Comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

Ridge Racer este o serie de racing ce a luat naştere în 1993 şi a fost exclusivă pentru console şi dispozitive handheld până anul acesta, când a fost anunţat Ridge Racer Unbound, titlu de care va beneficia şi Pc-ul.

Franciza a fost creată de Namco Bandai Games şi produsă de aceasta companie până anul acesta, când BugBear Entertainment şi-a pus amprenta pe un titlu ca Ridge Racer Unbound, ce este programat pentru anul 2012 pentru Pc, Ps3 şi Xbox 360.

Ridge Racer au fost nişte titluri care s-au bucurat de o notă medie de 8 de-a lungul anilor, cu toate că au un sistem de drifting super SF şi nu în sensul chiar bun al cuvântului (părere personală)… vedeţi Ridge Racer 7. Nu cred că seria a fost creată cu scopul de a simula realitatea, neputând fi comparată cu titlurile Shift nici măcar la grafică, dar ţinând cont că ultimul titlu Ps3 a apărut în 2006, totuşi să-i dăm o şansă lui RR Unbound! Poate va avea grafică de 2012… hmm!

Din primul trailer, pe care îl puteţi viziona mai jos, producătorii dau impresia că Unbound va fi ceva mai violent şi chiar distructiv, spre deosebire de restul francizei.


Şi acum al doilea trailer ceva mai puţin distructiv şi în care o cunoaştem mai bine pe Reiko. Ar fi foarte tare dacă titlul ar simula puţin realitatea şi măcar o parte din curse s-ar desfăşura în oraş pe bulevardele pline de maşini cum puteţi vedea mai jos.

9 Comentarii la “Primele doua trailere din Ridge Racer Unbound”

 1. Lusio a spus
  15 April, 2011

  N-are mare treaba cu postul de sus, dar am gasit ceva, ca tot am intrebat eu de PS4

  Se pare ca aici ni se arata data cand va aparea noul PS4 :>

  http://www.ps4playstation4.com/ps4-release-date-countdown-begins

  Deci peste un an si 8,9 luni imi iau PS4 :)) iar acum n-are rost sa mai strang pt PS3.. mai ales ca dupa aparitia PS4, pretul PS3 o va lua in joos.

 2. Lusio a spus
  15 April, 2011

  “The Business of Sales (Or How to Get a PS4 Sooner by Not Buying a PS3)

  It’s possible that how the PlayStation 3 fares in the current console war may also determine the release date of the PS4, for a couple of reasons. If the system continues to flounder in 3rd place in the console wars, failing to generate the revenue which was initially expected of it, Sony may be far more eager to cut their losses and rush the PS4 to market sooner rather than later, possibly as early as late 2011.”

  Avem si asta se pare deci nu mai luati PS3 :))

  • Beta a spus
   15 April, 2011

   Nu știu ce să zic de pagina pe care ai găsit-o tu, dar nu mi se pare deloc oficială. Ce zic ăia acolo-s numai tâmpenii. În plus, Sony nici nu a anunțat încă PS4!

   • Lusio a spus
    16 April, 2011

    Eu pe net gasesc stiri chiar si de Xbox 720

    Mai observ ca trecerile spre console noi se cam fac la 6 ani.. PS3 implinind in 2012, 6 ani.

    • Beta a spus
     16 April, 2011

     De “coincidența” asta știam și eu. Oricum ar fi, e clar faptul că se pregătește o nouă generație de console așa că nu ne rămâne decât să așteptăm reacțiile producătorilor :D

    • Lusio a spus
     16 April, 2011

     Astept si eu, caci dupa cum mai ziceam, nu mai trag spre investitii in unitate pt jocuri. Tind sa ma duc spre o consola.. si de-ar fi una NOUA pe piata, ar fi foarte bine!

     Dar astept stiri noi despre PS4 si Xbox 720 :>

     Poate mai aduci tu ceva cand prinzi, cum mi-ai facut si cu Battlefield, cand nu mai stiam nimic despre o eventuala part 3 :))

 3. Lusio a spus
  16 April, 2011

  Ai citit totusi ce-am dat in ghilimele mai sus ? La fazele cu buy PS3 ? Poate ca d-asta n-au sarit si aia 100 % oficiali sa zica de PS4, caci daca sar cu vestea foarte devreme se tem tocmai de treaba asta: cumpararile de PS3 or sa scada SERIOS, multi asteptand dupa PS4. SI dupa cum spuneam tot eu, mai e ceva la PS3.. cu o noua versiune, pretul actualei va scadea, deci cine-si doreste macar un PS3 are inca un motiv de a astepta PS4.

  • Lusio a spus
   16 April, 2011

   PS4 se zvoneste ca va folosi tot procesor Cell ceea ce ar insemna ca jocurile PS3 vor putea functiona si pe PS4 deci ar parea o veste buna, faptul ca as putea juca MK 9 si pe PS4 :)) .. sau Killzone