Primele detalii pentru Darksiders 2 oferite de catre THQ

Scris de: Beta | 9 November, 2010 | 4 Comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

Danny Bilson, reprezentant al THQ, a dezvăluit primele detalii pentru Darksiders 2 în cadrul GDA Leadership Forum din San Francisco.

Cea mai importantă schimbare constă în faptul că nu vei mai juca drept War, protagonistul din primul joc, ci vei controla alt personaj a cărui poveste se desfășoară în aceeași perioadă de timp.

“It’s a different character and takes place simultaneously to the first game’s story, because there’s only one apocalypse, and has new mechanics and features that differentiate it a lot and grow it from the first game,”

declară Bilson

Ceea ce vor publisherii să realizeze este destul de dificil deoarece acțiunea este dezvoltată pe cea din primul joc și posibilitatea de a se repeta este foarte mare.

Primul joc Darksiders a vândut 1,3 milioane de copii când a fost lansat pe PS3 și Xbox 360 acum câteva luni și conform conducerii de la THQ Darksiders 2 va trebui să vândă mai mult pentru o eventuală continuare (Darksiders 3).

Chiar dacă aceste lucruri au fost confirmate de o persoană importantă din spatele THQ, Darksiders 2 nu a fost încă anunțat oficial așa că posibilitatea unor update-uri este foarte mare.

[IGN]

Etichete: / / / / /

4 Comentarii la “Primele detalii pentru Darksiders 2 oferite de catre THQ”

 1. Lusio a spus
  4 May, 2011

  Am terminat prima parte..

  Bunut jocul.. ca o comparatie (desi mai propice ar fi cu GoW sau Dante’s) mi se pare mult mai bun decat Prototype :D

  Darksiders, un joc de luat in considerare si pe viitor!

 2. Lusio a spus
  4 May, 2011

  Cat despre Darksiders 2 pare cam aiurea.. caci din ce-am observat eu, membrii consiliului se intorsese impotriva lui War iar asta isi luase inca 3 parteneri (nedezvaluiti complet) pentru a se lupta cu consiliul si nu singur. In loc sa continue pt a se lupta cu cine-l vaneaza astia se intorc in timp :| Cam foarte aiurea.. (dar ma bucura faptul ca se baga un alt personaj.. caci nu strica sa mai incerci SI ALTCEVA :D )

  Daca mai primiti info de la jocul asta, rog sa le publicati..

  • Mita a spus
   4 May, 2011

   =))) Jocul asta te enerva, iar acum dupa ce l-ai terminat, mai vrei info?

   O sa postam daca mai apaare ceva din Darksiders, dar THQ isi tine pliscu deocamdata!

   • Lusio a spus
    4 May, 2011

    Partea cu puzzle si portaluri a fost naspa.. dar in afara de alea: Joc fain!

    Am urmarit un tip care a facut Walkthroughul :

    http://www.youtube.com/watch?v=w3uEQ_2RlL0
    In caz ca n-ai rabdare, de la 3:27 precizeaza asta..

    Si el zice tot la fel la final.. ca a detestat partea cu puzzle si portaluri, chiar ia ucis placerea de a juca (ca si-n cazul meu) :)) dar per total zice ca i-a placut.