Preview | Necromancer in Guild Wars 2

Scris de: Beta | 27 August, 2010 | Un comentariu
Categorii: Editoriale / Jocuri PC / Previews / Stiri

Dacă vorbim despre un vrăjitor într-un MMORPG ne gândim instant la un tip misterios care practică o grămadă de vrăji necurate și care poate provoca moartea. Ei bine, necromancer-ul din Guild Wars 2 e ceva mai mult de atât.

În Guild Wars 2 (un MMORPG care începe să preseze bine de tot World Of Warcraft) Necromancer-ul este a patra clasă (defapt îi zice ”profesie”), alături de Warrior, Ranger și Elementalist, cu care vei putea juca aventura vieții tale de gamer.

Un necromancer este un practicant al artelor întunecate care convoacă moartea, mânuiește puterea sufletelor pierdute și care suge, metaforic vorbind, sângele dușmanilor. De obicei se hrănește cu așa-zisa ”vigoare a vieții” (sau Life Force), cu care poate să trișeze moartea sau să readucă jucători de pe ”margine”.

Abilitățile pe care le vei putea folosi ca Necromancer sunt următoarele:

Wells – sunt vrăji cu care vei putea să controlezi o zonă de pe lângă caster. Create la locația necromancer-ului, wells afectează inamicii (și nu numai) în raza skill-ului (cu cât skill-ul e mai mare cu atât zona afectată va fi mai mare). Well Of Blood, de exemplu, aplică regenerarea vieții tuturor aliaților. Un necromancer poate avea un singur well activ în același moment.

Minions – Necromancer-ul poate summona undead minions care să atace inamicii și să slujească caster-ul. Fiecare spell de summoning-minion are o vrajă secundară care apare după ce minionul a fost invocat. Spell-ul secundar distruge minionul pentru un efect mai mare aplicat necromancer-ului. De exemplu: necromancerii pot să-și dea heal cu Summon Blood Fiend care summonează un minion care crește viața caster-ului; după ce minionul apare spell-ul Summon Blood Fiend dispare și apare Taste Of Death, care acordă necromancer-ului șansa să distrugă minionul pentru un boost de viață.

Marks – necromancerii pot folosi și marks – vrăji plasate pe pâmânt cu o varietate de efecte. Mark of Blood, de exemplu în timp ce scade din hp-ul inamicilor are grijă să healuiască și ceilalți playeri.

Fear – deși este un buff care se poate șterge, fear-ul face un inamic să plece de lângă necromancer pe o perioadă scurtă de timp. De exemplu, poți casta Doom pentru a pune fear pe un inamic.

Deși Necromancer-ul nu prea folosește lupta corp la corp, el poate purta următoarele arme:

  • Main Hand: Axe, Dagger, Scepter
  • Off Hand: Dagger, Focus, Warhorn
  • Two-Handed: Staff

Life Force

Life Force este un tip special de energie pe care îl folosesc necromancerii. Odată ce a ajuns la un anumit nivel de Life Force, un necromancer poate activa Death Shroud, intrând într-un spirit form, lasând corpul în urmă. Poți face rost de Life Force de la arme, care au skill-uri de la care poți primi această energie și de la kill-urile care au loc în jurul tău. Mai sunt și skill-uri care îți cresc Life Force-ul, skill-uri ca Ghost Armor, vrajă care protejează necromancer-ul și îi dă Life Force pe măsură ce ia mai mult damage.

Death Shroud

Death Shroud este o abilitate specială – poate fi folosită în orice moment – care folosește Life Force-ul ca un health bar secundar. În loc să intre într-o stare de cădere când viața îi este scăzută la zero – necromancer-ul activează automat abilitatea de Death Shroud și intră într-o formă ”spectrală”. În Death Shroud necromancer-ul are un număr de vrăji speciale. Cu abilitatea de Death Shroud cu siguranță necromancerii vor fi una din profesiile cele mai longevive din Guild Wars 2.

Dacă mai aveți ceva de adăugat vă invit să lăsați un comentariu mai jos.

1 Comentariu la “Preview | Necromancer in Guild Wars 2”

  1. Flavy a spus
    27 August, 2010

    Pare interesant