Pre-E3 2011 – Cinematic pentru Resident Evil: Operation Raccoon City

Scris de: Beta | 5 June, 2011 | 13 Comentarii
Categorii: E3 2011 / Evenimente / Stiri

După cum spuneam mai devreme în articolul anterior, anul acesta unele trailere pentru E3 se lansează mai devreme decât a fost anunțat inițial.

Un clip pentru Resident Evil: Operation Raccoon City a fost dezvăluit de curând și e plin de pre-randare CG (mai exact, cinematic). Tipii cu măști pe față și multe arme sunt dintr-o operativă numită Umbrella și urmăresc un individ care îi duce într-un garaj plin de surprize, nu atât de plăcute!

Chiar dacă nu aduce secvențe de gameplay, trailerul arată foarte bine și mi-a trezit un real interes pentru acest joc!

13 Comentarii la “Pre-E3 2011 – Cinematic pentru Resident Evil: Operation Raccoon City”

 1. Lusio a spus
  5 June, 2011

  Bai pe mine mai niciodata nu m-au pasionat filmele cu zombie.. Din cauza ca zombie astia sunt mai mereu niste prosti infometati dupa carne. “Setosi” sunt si vampirii dar macar aia o ard mai smart, nu prostalai ca zombie :))

  Ca o comparatie, mi-a placut mult mai mult Blade decat Resident Evil..

  • Mita a spus
   6 June, 2011

   Lusio, dintre filmele cu vampiri si varcolaci, cele mai bune sunt trilogiile Underworld si Blade! Daca n-ai vazut Underworld, atunci trebuie sa le vezi pe toate 3… sunt foarte faine si de-abia astept sa apara al patrulea titlu anul viitor!

   Cat despre zombie, sa stii ca exista o singura franciza de filme care imi place: Resident Evil si mi se par niste filme chiar reusite pentru ca nu e vorba numai de niste “prosti infometati dupa carne”, ci de niste virusi si de protagonista Alice, dar fiecare gu gusturile lui.

   • Beta a spus
    6 June, 2011

    Respiră Mihai, respiră. Nu fi rău cu băiatul! :p

    • Lusio a spus
     6 June, 2011

     Desi am dat o comparatie la final.. asta n-a insemnat ca n-am referit doar la Resident cand am dat exemplu cu zombie prosti. Sunt destule filme si chiar si seriale cu zombie prosti.

     Cat despre Underworld le-am vazut.. si mi-au placut in special primele 2 parti unde a jucat actrita mea favorita: Kate Beckinsale

     Si’s happy ca va fi si-n part 4 iar :>

     Cat despre Beta ma bucur sa vad ca chiar un gamer stie cand sa scrie Fi si cand Fii :)) Respect ma man! :))