Portal 2 a fost lansat. Reviews round-up

Scris de: Beta | 19 April, 2011 | 8 Comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

Astăzi a fost lansat oficial Portal 2, joc dezvoltat și publicat de către Valve. Din câte am observat încă nu a fost distribuit și în magazinele retail, fiind disponibil doar pe Steam, e-magazinul Valve!

Așteptat de o mână impresionantă de jucători, Portal 2 aduce, inevitabil, niște note foarte bune; după cum mulți ne-am așteptat. Într-o ordine aleatorie, deciziile marilor publicații de gaming pentru Portal 2:

Din presa românească, doar cei de la ComputerGames.ro au fost mai matinali, recenzia lor acordând 95 de puncte din 100.

Pe Gaming Arena un review se mai lăsa așteptat un pic, din cauza unor întârzieri care au dus la un decalaj al ”rotițelor”.

8 Comentarii la “Portal 2 a fost lansat. Reviews round-up”

 1. alin a spus
  19 April, 2011

  Azi dimineata am citit reviewul de pe CG.si am vazut si nota.Un pic cam mare.

 2. alin a spus
  19 April, 2011

  Eurogamer a dat o nota absolut prea mare.Un joc de 10 trebuie sa fie PERFECT.domnilor?

  • Beta a spus
   19 April, 2011

   Ce spui tu este adevărat, însă nu cunoaștem standardele celor de la Eurogamer. În plus, poate că li s-a părut perfect :-)

 3. Lusio a spus
  19 April, 2011

  Nu prea vad sa-mi placa acest joc. Am jucat eu si Darksiders tot cu portaluri prin care treceam si la un moment dat m-au luat dracii de nervi :)) Mi s-au parut cele mai enervante din joc fazele cu portaluri.

 4. alin a spus
  19 April, 2011

  Asa am patit si eu Lusio.Mai ales la Devil May Cry 4.Al naibii puzzle ca nici acum nu am terminat jocu.

  • Lusio a spus
   19 April, 2011

   Eu n-am terminat inca Darksiders :)) enervat fiind de portaluri.

 5. Mita a spus
  20 April, 2011

  Nu va suparati baieti, dar jocul este foarte bun si Eurogamer o fi considerat ca Portal 2 merita nota maxima pt ca nu exisa jocuri care sa depaseasca Portal 2 din mai multe puncte de vedere puse laolalta: puzzle exceptional, grafica Valve (smooth domnilor), co-op bestial… mai bun decat un meci de “fifa 11 in 4” si or mai fi alte elemente care sunt mult mai bune decat in alte jocuri.

  Atentie, Portal 2 este mai bun decat alte jocuri din genul/genurile lui! Sa nu il comparati cu Bad Company 2 sau Modern Warfare 2 pt ca da cu virgula.

  Lusio, daca nu ai jucat primul Portal, atunci nu prea stii despre ce e vorba… deci ar trebui sa incerci Portal 2, mai ales in co-op, si apoi sa ne “respui” parerea! Desi se numeste portal si foloseste portalurile ca mediu de transport in joc, Portal 2 ofera puzzle pe care il poti rezolva numai daca ai un IQ mai mare si chiar daca nu il ai prea mare, daca iti bati capul, iti vei creste IQ-ul.