Nu vom avea Assassin’s Creed in 2011

Scris de: admin | 15 July, 2010 | 4 Comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

Assassin’s Creed, serie ce a evoluat incredibil de mult de la primul joc (lansat în aprilie 2008), se pare că în 2011  nu va avea nici o continuare. Directorul Jean-Francois Boivin al Ubisoft Montreal (producătorii jocului) consideră că orice joc, după o lansare sau după trei ani are nevoie de o pauză, să respire.

”Nu cred că va fi un Assassin’s Creed în 2011. Cred că-l vom lăsa să respire puțin și ne vom concentrăm în a aduce ceva nou și captivant pentru data viitoare. Assassin’s Creed: Brotherhood este finalul poveștii lui Enzio. Asta e.” a declarat Boivin pentru EuroGamer.

Am precizat de Assassin’s Creed: Brotherhood, care este următorul joc al seriei. El va prezenta povestea lui Enzio și se va desfășura în Roma. O altă îmbunătățire adusă jocului este modul multiplayer pe care producătorii se bazează atât de mult. Data de lansare este 19 Noiembrie 2010, atât pe console (PS3 și XBOX 360) cât și pe PC.

Etichete: / /

4 Comentarii la “Nu vom avea Assassin’s Creed in 2011”

 1. Tzukune a spus
  16 July, 2010

  Nu stiam asta.

  offpost: Mha, fain blog. Imi place. Ma rog, mie-mi plac de obicei blogurile si site-urile de gaming, dar mai ales alea care arata bine si unde gasesc articole bune, iar blogul asta este unul din ele. Succese cu el!

  • Beta a spus
   16 July, 2010

   Multumesc frumos! :-) Dacă îți place atât de mult pot să zici si prietenilor tăi de el sau să mă ajuți cu puțină promovare pe blog xD

   • Tzukune a spus
    17 July, 2010

    O sa zic de el, numai sa mai scrii niste articole.

 2. […] (pe când Gaming Arena abia pășea în online) directorul Ubisoft Montreal, Jean-Francois Boivin, a declarat faptul că un nou titlu Assassin’s Creed pentru 2011 nu va fi posibil, pe motiv că franciza […]