Noutati despre Serious Sam 3: BFE

Scris de: Mita | 1 March, 2011 | 2 Comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

Duminică, Croteam a publicat pe pagina oficială de Facebook a seriei Serious Sam prima imagine in-game din Serious Sam 3. Faceţi cunoştinţă cu Scrapjack, unul dintre inamicii no. 1 din joc. Arată ca un Boomer din Left 4 Dead care a mâncat un alt Boomer care l-a înghiţit pe Danny Trejo în timp ce rodea ţeava unui revolver.


Aseară, pe aceeaşi pagină de Facebook, au fost postate alte trei imagini in-game din acelaşi titlu.

Doamne, ce gust îmi lasă în gură imaginile astea. Observă cineva în ce mediu l-au băgat producătorii pe Sam? Într-un mediu ceva mai locuibil, mai urban aş zice, deşi nu cred că există aşa ceva în Egipt.


Se pare că acţiunea din SS3: BFE va avea loc în Egiptul secolului al 22-lea, undeva înainte de acţiunea din Serious Sam: The First Encounter. Ei bine, cum producătorii n-au vrut să dezvăluie încă de la ce vine BFE, acum aş putea intui eu că vine de la Before First Encounter. Urban Dictionary dă o altă definiţie prescurtării BFE şi anume: Bum Fuck Egypt sau Butt Fuck Egypt.


SS3 va avea un mod co-op pentru maximum 16 jucători. Dacă single-player-ul este pur şi simplu un izvor nesecat de distracţie, modul co-op este un ocean fără ţărmuri. Sper totuşi să văd un mod co-op local, nu numai co-op în LAN sau multiplayer.

“Serious Sam 3 is about pure fun and unfiltered action,” a spus CCO-ul Davor Hunski de la Croteam. Tot el a adăugat:

“We wanted to expand on everything gamers love about the series while adding some genuinely unique new features to really enhance the mayhem Serious Sam is known for.”

Serious Sam 3: BFE rămâne să fie lansat în vara asta pe Pc şi console.

Vai, mi s-a făcut poftă de ceva Serious Sam acum. Cred că îmi reinstalez First şi Second Encounter HD pentru că sunt prea tari.

2 Comentarii la “Noutati despre Serious Sam 3: BFE”

 1. Lusio a spus
  1 March, 2011

  Numa stiri SUPER gasesc pe siteul asta :))

  Ma bucur sa vad ca se gandesc la partea a 3-a. Sper sa se ridice macar la nivelul primei parti. (ca a 2-a a fost cam for kids – minori)

  Din poze deja pare smecheeer. Jocul asta ma va face sa ma gandesc la vremea cand eram pusti :)) si ciuruiam monstri in retea.. la sala ;))

  • Beta a spus
   1 March, 2011

   Mă bucur că îți plac articolele noastre :-)

   Am și eu câteva amintiri plăcute referitoare la seria Serious Sam, dar despre asta, cu altă ocazie. :P