Need For Speed: Hot Pursuit PC nu va primi DLC premium

Scris de: Beta | 13 December, 2010 | 178 Comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

Acum o săptămână Criterion Games și EA au anunțat un nou Hot Pursuit DLC, de această dată premium. Între timp, aceeași publisheri au dat în capul gamerilor pasionați de PC cu lipsa acestui conținut și pe platforma mult cunoscută.

Big Download a primit o explicație oficială din partea Electronic Arts:

“We have a limited amount of resources that makes it so that we are unable to deliver new content to all platforms…. We do have more updates and content on the way for PC players.”

Chiar dacă nu o să avem noul Bugatti Veyron SS pe desktop nu trebuie să disperăm, de tot. Criterion Games mai are conținut și patch-uri pentru PC pregătit pentru un viitor, sperăm noi, apropiat.

Părerea mea este că gaming-ul pe PC este lăsat tot mai mult în urmă, ceea ce e aberant, din moment ce este o platformă atât de viabilă. Ouch.

178 Comentarii la “Need For Speed: Hot Pursuit PC nu va primi DLC premium”

 1. Bogdan a spus
  13 December, 2010

  Este viabila,insa exista si multa piraterie.PC-ul oricum nu va disparea mai ales cand se vor ieftini componentele.Numai bine!

  • Bogdan a spus
   13 December, 2010

   Si asta ne-am facuto cu mana noastra.

   • Beta a spus
    13 December, 2010

    Ai dreptate, însă nici producătorii nu-și îmbunătățesc sistemele, astfel încât să oprească pirateria, sau cel puțin să o micșoreze. Blizzard cum reușește?

    Eu sper într-o revenire a PC-ului!