Mass Effect 3 amanat pana in 2012

Scris de: Mita | 5 May, 2011 | 197 Comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

În ciuda faptului că Mass Effect 3 fusese plănuit iniţial pentru o lansare undeva în preajma Crăciunului, BioWare a decis să dea un şut planificărilor pentru 2011 şi a reprogramat aşteptatul titlu pentru primul trimestru al anului 2012.

“Astăzi am decis ca Mass Effect 3 să apară în primul trimestru al anului 2012. Echipa de dezvoltare este foarte concentrată să se asigure că Mass Effect 3 va fi cel mai mare, cel mai îndrăzneţ şi cel mai bun titlu din serie, asigurându-se că acesta depăşeşte aşteptările tuturor”, declară producătorul executiv al francizei, Casey Hudson, pe forumul BioWare.

În alte ştiri de amânare sau, cel puţin, posibile amânări ale BioWare, EA şi-a arătat îndoielile faţă de lansarea jocului Star Wars: The Old Republic programată anterior pentru 2011. Conform comentariilor făcute în timpul unei conferinţe, acest MMO ar putea să primească o dată de lansare pentru ianuarie 2012 sau mai târziu.

Observ că în această perioadă a anului există o “epidemie de amânare” cu feedback pozitiv de la studiourile de jocuri video. Probabil e o nouă modă să amâni titlurile mult aşteptate.

197 Comentarii la “Mass Effect 3 amanat pana in 2012”

 1. Beta a spus
  5 May, 2011

  Modă cu amânarea lansărilor nu are de ce să fie, însă cred eu că există un fel de revoluție în acest moment. Toți producătorii vin cu ceva foarte bun, așa că mai bine țin jocul în dezvoltare pentru a se menține ”above the crowd” :-)

  • Mita a spus
   5 May, 2011

   Dada, probabil. Chiar voiam sa zic ca nu ma deranjeaya amanarile, atata timp cat jocurile se lanseaza intr-un final, sunt foarte bune si exista varianta Pc. :))

 2. alin a spus
  5 May, 2011

  Probabil o sa merite asteptarea si in plus am incredere in Casey Hudson.

 3. Lusio a spus
  5 May, 2011

  Nu m-a atras acest joc :(