Mai multe detalii despre Red Dead Redemption “Legends & Killers” Pack

Scris de: Beta | 7 August, 2010 | 175 Comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

Despre acest DLC al jocului Red Dead Redemption am mai vorbit aici și aici, chiar și aici (oh, nu, nu.. aici nu).

Da, da, se lansează pe 10 August, adică marțea viitoare, va aduce noi hărți pentru modul multiplayer, achievement-uri mai tari,  trofee și 4 caractere din jocul Red Dead Revolver, știm asta.

Dar nu e mai ușor ca toate astea să fie prezentate într-un trailer? Exact cum au făcut cei de la Rockstar.

Red Dead Redemption Legends & Killers Pack trailer:

Rockstar a mai făcut referire și la cele 4 personaje ”speciale”, din Red Dead Revolver. Personajele prezente și în trailer au și ele povestea lor:

Buffalo Soldier e, sau a fost, un soldat din armata americană. El a fost capturat de generalul mexican, Javier Diego, și forțat apoi să lucreze în mina de aur de la Bear Mountain. În Red Dead Revolver se întâlnește cu Red Harlow, dar acesta este capturat de Diego. În final reușesc să scape cu ajutorul lui Shadow Wolf.

Shadow Wolf. Acest personaj interesant este un cercetaș indian și membru al Red Wolf Tribe, pe lângă asta este și verișorul lui Red Harlow și la fel ca Red trebuie să-și înfrunte propriile provocări din Vestul Sălbatic și să-și caute locul în tribul său.

Acesta este Ugly Chris (sau Chris cel urât). Pe lângă faptul că este lider în Ugly Gang nu se știe prea mult despre acest caracter misterios. Este totuși unul din cei mai nemiloși oameni din Vest, gașca lui invadează orașe și ia cam tot ce e de valoare.

Pig Josh este expert în dinamită și explozii. Îi place să călătorească din oraș în oraș să-și arate talentele.

[Rockstars Blog]

Comentariile sunt inchise momentan.