Mafia II – primele doua DLC-uri au fost anuntate

Scris de: Beta | 17 July, 2010 | 2 Comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

2K Games au anunțat primele două DLC-uri (Downloadable Content) pentru jocul Mafia II. Primul, denumit ”The Betrayal of Jimmy” va fi exclusiv pentru PS3, iar al doilea ”Jimmy’s Vendetta” va fi disponibil și pentru celelalte platforme (XBOX 360, PS3 și PC).

”The Betrayal of Jimmy” va fi disponibil în ziua în care jocul se lansează. Acei care cumpără o copie a jocului, pot accesa DLC-ul folosind un cod voucher inclus în joc. Dacă nu, îl poți downloada de pe PlayStation Store cu un preț de vreo 8$. Conținutul îi aduce pe jucători în papucii unui mercenar denumit Jimmy. Vor fi zeci de misiuni arcade-style sau city-based și multe altele de făcut în Empire Bay. Playerii pot primi puncte și stabili scoruri de top pentru stunt-urile pe care le realizează.

Al doilea DLC, ”Jimmy’s Vendetta” îl are în primul plan tot pe Jimmy. De data asta, el ajută fâcănd curat în urma altora. Sunt alte misiuni city-based și multe alte motive să te întorci în Empire Bay. Va fi disponibil la scurt timp după lansarea jocului.

Mafia II este programat pentru lansare pe 28 August 2010, pentru XBOX 360, PS3 și PC.

[Scrawl]

Etichete: / / / / /

2 Comentarii la “Mafia II – primele doua DLC-uri au fost anuntate”

  1. Bogdan.C a spus
    18 July, 2010

    Debia astept sa apara :d e prea misto !

  2. Tzukune a spus
    18 July, 2010

    Nici n-a aparut jocul si deja se fac 2 DLC-uri? Foarte tare.