La ce sa ne asteptam de la E3 2011?

Scris de: Beta | 22 May, 2011 | 222 Comentarii
Categorii: E3 2011 / Editoriale / Evenimente

E3 2011, cunoscut și ca Electronic Entertainment Expo 2011, va fi, fără îndoială, cel mai mare eveniment dedicat gamingului al anului. După cum s-a întâmplat și în anii trecuți! La această expoziție, cu porțile închise, cei mai mari producători din industrie prezintă cele mai noi producții de jocuri video și produse hardware unui public restrâns, alcătuit în mare parte din jurnaliști.

De pe 7 până pe 9 Iunie – transmis de postul de televiziune G4 – E3 2011 ne va dezvălui cele mai hot titluri din viitor, dar până atunci, tu știi la ce să te aștepți de la acest eveniment?

Categorizând pe producători, am făcut o listă cu cele mai notabile titluri:

2K Games (împreună cu Take-Two Interactive) va aduce detalii despre Duke Nukem Forever, Bioshock Infinite, ceva despre Darkness II și XCOM.

Activision se va concentra pe Modern Warfare 3, însă e posibil să auzim și de Prototype 2, Spider-Man: Edge of Time sau X-Men: Destiny.

Cei de la Bethesda SoftWorks sunt în mijlocul unuia din cei mai productivi ani (Brink s-a lansat deja, iar Hunted se va lansa în săptămâna E3). Titlurile pe care se vor baza sunt RAGE, Prey 2 și Skyrim.

Capcom anunță lucruri noi practic în fiecare lună, dar asta nu îi împiedică să ne aducă vești despre Street Fighter X Tekken, Resident Evil: Operation Raccoon City sau Asura’s Wrath. Din păcate nu avem nimic despre noul DmC (Devil May Cry 5).

Pentru Electronic Arts cap de afiș este Battlefield 3, urmat îndeaproape de Mass Effect 3, Need For Speed: The Run sau Star Wars: The Old Republic.

Microsoft s-ar putea să aducă și ceva noutăți în materie de hardware (poate o nouă consolă Xbox?), dar ca jocuri video avem Gears Of War 3 și Forza Motorsport 4.

Nintendo va vorbi mult despre 3DS cu titluri ca Super Mario, Mario Kart sau The Legend of Zelda și va dezvălui detalii despre Project Cafe – succesorul Wii.

Cei de la Sony vin și ei cu mai multe detalii despre NGP și jocuri precum Uncharted 3, Resistance 3 sau Starhawk.

Square Enix, cu un show aproape la fel de mare ca cel de la EA, vor dezvălui detalii despre Deus Ex: Human Revolution, Dungeon Siege III, Hitman: Absolution și Tomb Raider.

THQ aduce detalii despre Red Faction: Armageddon, Saints Row: The Third și WWE Smackdown VS RAW 2011.

Ubisoft are un program ceva mai lung cu titluri ca Assassin’s Creed: Revelations, Call Of Juarez: The Cartel, Driver: San Francisco, Rayman Origins și TrackMania 2. Un titlu important este Rocksmith (musicalul compatibil și cu PC-ul).

Și închei cu Warner Bros. care vor aduce informații despre Batman: Arkham City, Bastion și The Lord Of The Rings: War in the North.

Acestea fiind spuse, tu ce aștepți de la E3 2011?

222 Comentarii la “La ce sa ne asteptam de la E3 2011?”

 1. Lusio a spus
  22 May, 2011

  Duke, MW, Prototype 2, Rage, B3, NFSR, Deus Ex, ACR si evident BATMAN

  Pe astea le astept cu sufletul la gura :D

  Ar mai fi si: Uncharted 3 dar parca-i doar pe console…

  • Beta a spus
   22 May, 2011

   Da, Uncharted este joc dedicat exclusiv PS3. Eu abia aștept să văd care-i treaba că Project Cafe și NGP, plus planurile celor de la Microsoft!

 2. Andrei a spus
  23 May, 2011

  O avalanșă de știri ne așteaptă,ca în fiecare an în perioada E3.

  Chiar sunt curios să văd cu ce or mai vrea să ne uimească de data asta.