Konami dezvaluie primul trailer pentru Pro Evolution Soccer 2012

Scris de: Beta | 13 May, 2011 | Un comentariu
Categorii: Jocuri PC / Stiri

Încă o dată, Konami anunță un nou titlu al francizei Pro Evolution Soccer, cu trailer de debut cu tot. Principala caracteristică a noului PES 2012 va fi flexibilitatea, iar pentru asta a fost implementat un dribbling la 360 de grade și pase manuale care lasă jucătorul să controleze mai bine jocul.

În limba lui, producătorul Shingo “Seabass” Takatsuka dezvăluie mult mai multe informații în clipul de mai jos. Chiar dacă trailerul este sărac în secvențe de gameplay, am observat o grafică destul de bună, peste cea din 2010.

Alte detalii nu au fost dezvăluite, dar se speculează că PES 2012 se va lansa în toamna acestui an, pentru principalele platforme de gaming.

1 Comentariu la “Konami dezvaluie primul trailer pentru Pro Evolution Soccer 2012”

  1. Lusio a spus
    14 May, 2011

    Nu stiu cum a fost la voi dar eu am detestat controlul din ultimul PES

    Am controalele praf la tastatura, nu stiu cum se mi le setez exact ca-mi arata chestii de gamepad.. iar la viteza in mare parte sufar rau caci ma depasesc mai toti in joc cand am mingea si merg cu ea. Nu ma multumeste nimic.. daca la penultimul am mai dres-o si-l puteam juca in regula, la asta am crizat. M-am gandit sa-mi cumpar un gamepad pt PC