Key-uri pentru Age Of Empires Online closed beta

Scris de: Beta | 22 April, 2011 | 6 Comentarii
Categorii: Editoriale / Jocuri PC / Stiri

Cred că nu este jucător care să nu fi încercat vreodată un joc din seria Age Of Empires. Așa-i? Încă îmi amintesc cu plăcere de codurile (așa-zisele parole) din Age Of Empires II care îmi puneau la dispoziție mașini Shelby Cobra. Primul titlu al seriei a fost publicat tocmai în 1997, pe vremea când încă mulți nu aveau cablu tv, de Microsoft Game Studios și Ensemble Studios  și a mers bine până în 2008 când studioul de dezvoltare a fost închis pentru a ajuta la franciza Halo.

Așa, acum că am trecut peste scurta istorie, să revenim la Age Of Empires Online, joc dezvoltat tot de Microsoft în colaborare cu cei de la Robot Entertainment până în Februarie 2011 când Gas Powered Games au luat controlul asupra titlului. De atunci totul a mers bine, iar de curând jocul a intrat într-un stadiu de closed beta în care poți intra gratis, cu un key valid, desigur.

Cei de la Curse.com asigură licențe pentru acest closed beta, în schimbul unui cont făcut la ei, asta dacă nu ai deja unul. După cum spuneam totul este gratis și poate fi căpătat prin acest link. Dacă ești plictisit și cauți ceva amuzant, îți recomand cu plăcere acest titlu. Chiar discutam aseară cu Mihai și prin grafica asta cartoony Age Of Empires Online m-a cucerit total, iar componenta multiplayer este foarte bine pusă la punct.

Când va fi lansat jocul va fi free to play, dar va conține și conținut premium pentru jucătorii mai hardcore!

6 Comentarii la “Key-uri pentru Age Of Empires Online closed beta”

 1. Mita a spus
  22 April, 2011

  Este un fel de Battlefield Play4Free, numai ca apartine enului RTS. E foate fain acest cartoonish style abortat de producatori… face jocul mai amuzant.

 2. alin a spus
  23 April, 2011

  parola de masini este tuck tuck tuck.;)

 3. Marius Iorga a spus
  4 June, 2011

  nu gasesc nicaieri vreun cod disponibil daca ma poate ajuta cineva trimitandu-mi un cod as fi recunoscator ! bafta!

  • Beta a spus
   5 June, 2011

   Salut Marius!

   Din păcate oferta celor de la Curse.com numai este disponibil și numai știu exact, însă nu cred că jocul se mai află în vreun Beta. Va trebui să mai așteptăm pentru eventuale alte sesiuni de testing, sau până în August, când se lansează oficial.

 4. EcstEeZy a spus
  26 July, 2011

  censored intre la lemne

 5. AD a spus
  24 November, 2011

  MA IO INTELEG DA PRODUC KEY TOT NU IL AM SI JOC EMPIRES DE ANI BUNI