Jocuri digitale sau la cutie? [sondaj]

Scris de: Beta | 4 March, 2011 | 4 Comentarii
Categorii: Editoriale

Având în vedere faptul că sondajul precedent a fost publicat tocmai la finalul anului trecut și a strâns până acum aproape 150 de răspunsuri (foarte oneste), m-am gândit că e timpul să mai aflăm niște păreri de la audiență, așa că am o nouă întrebare pentru voi.

Înainte de asta, la întrebarea ”Castile sau sistemul audio?” 52% dintre votanți au ales sistemul audio, 26% căștile, iar 22% varianta 50-50 – adică și-și. Ceea ce mă duce cu gândul la faptul că majoritatea cititorilor acestui blog ori sunt alergici la căști, ori au ajuns la concluzia că un sunet 5.1 este mult mai plăcut și interactiv.

Eu personal mă aflu în categoria celor care folosesc ambele modalități de sonorizare cu o insistență mai mare asupra căștilor, căci nu trăiesc în pustiu fără pic de civilizație în jur și nu vreau să-mi deranjez vecinii.

Revenind, astăzi ți-am pregătit sondajul următor, la care vei putea răspunde mai jos sau în partea dreaptă a blogului pe o perioadă nedeterminată (momentan) de timp.

Jocuri digitale sau la cutie?

[poll id=”11″]

Așadar, tu ce preferi? Varianta clasică, cu jocuri în cutie, sau cea digitală, cu jocuri pe Steam și GoG (Good Old Games.com)? Sau poate amândouă? A patra variantă am adăugat-o pentru că vreau să fii complet sincer! :-)

4 Comentarii la “Jocuri digitale sau la cutie? [sondaj]”

 1. Mita a spus
  4 March, 2011

  =)) Îmi place comentariul “pentru că vreau să fii complet sincer”!

  Cred că trebuia să mai adaugi şi varianta cu “şi-şi” pentru jocuri “cumpărate-piratate” pentru că eu aici mă situez ca să fiu sincer. Şi cumpăr, dar şi piratez.

  • Beta a spus
   5 March, 2011

   50-50 poate fi luat și ca ”nema” + boxed/digital :))

 2. Lusio a spus
  5 March, 2011

  Jocuri la cutie CLAR.. mi se pare foarte sec sa platesc digital si sa nu ma aleg cu nimic fizic. E ca si cand as downloada muzica de pe internet iar albumul original VANT. Dar fiind vorba chiar de games.. e chiar mai naspa.

  Eu cand platesc vreo 150 – 200 pe Battlefiled 3 ( :)) ) CLAR vreau sa-l am HOME la CARCASA ca un DVD cu film gen. Pai ori platesc sa am si ceva fizic, ori o ard ONLY virtual.

  Din punctul meu de vedere daca ar disparea jocurile la carcasa.. as alege 100 % only and always Torrents FTW :))

  Deci votul merge spre Boxed (asta ca sa dau foc la aia cu Steam shit) desi totusi torrentsul e de multe ori FTW :))

  • Mita a spus
   5 March, 2011

   Ori suntem gameri, ori nu mai suntem?! :))