Jimmy’s Vendetta DLC pentru Mafia II de pe 7 Septembrie

Scris de: Beta | 31 August, 2010 | 110 Comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

Primul DLC de care s-a bucurat Mafia II a fost Betrayal Of Jimmy, lansat în aceeași zi cu jocul și exclusiv pentru PS3, dar acum a venit vreme ca 2K Games să meargă mai departe și să anunțe Jimmy’s Vendetta. Al doilea DLC al Mafia II va fi lansat pe data de 7 Septembrie și va fi disponibil pe PC, PS3 și Xbox 360. Deși erau zvonuri inițial că DLC-urile pentru noul Mafia vor fi gratis, se pare că Jimmy’s Vendetta va costa 10$.

Pe partea de gameplay noul downloadable content va aduce 30 de misiuni noi în timp ce jucătorii vor intra în papucii lui Jimmy, având grijă de treburile lăsate neterminate. Pe măsură ce avansezi în poveste, cu asasinări și urmăriri de mașini vei observa că povestea se pregătește pentru următorul DLC pack ”Let’s Leave Jimmy Alone for a While, He’s Had Kind of a Rough Couple of Days”.

110 Comentarii la “Jimmy’s Vendetta DLC pentru Mafia II de pe 7 Septembrie”

  1. Player a spus
    31 August, 2010

    This is a very interesting point of view. Your blog is refreshing, but I wish one could find more content, though. I am looking forward to reading more from you. Keep up the good work. thanks.