Homefront este cel mai pre-comandat titlu din istoria THQ

Scris de: Beta | 3 March, 2011 | 7 Comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

Danny Bilson, șeful peste THQ, a declarat că shooterul Homefront este cel mai pre-comandat titlu din întreaga istorie a companiei. Discutând fără emoție cu cei de la Eurogamer, într-o pauză la GDC, acesta zicea că doar în Statele Unite s-au pre-comandat deja 200.000 de copii.

Pe lângă asta, referitor la zvonurile care spun că studioul Kaos Studios se destramă pentru a se alătura la Montreal, Bilson a precizat că încearcă să calculeze fiecare posibilitate în parte.

“I tell them the more successful a game is, the better the economics are for the franchise, and that will help to influence what we do. So we haven’t made any decisions at the moment. That’s the truth. We’re going to look at how it goes. We don’t want to relocate people just to relocate people.”

”A lot of it has to do with how successful it is and how strong that core team comes out on the other side,” a adăugat acesta. “I love those guys. I’ve worked very closely with them on this game for years. There’s nothing disrespectful going on at all. We’re trying to do what’s best for everyone.”

Danny Bilson, ceo THQ

În acest moment totul se rezumă la reacția pe care o va avea publicul la apariția lui Homefront de pe 18 Martie, pe PS3, Xbox 360 și PC.

7 Comentarii la “Homefront este cel mai pre-comandat titlu din istoria THQ”

 1. Mita a spus
  3 March, 2011

  Ei bine, Homefront a primit ceva reclama care sa justifice precomenzile, dar sa vedem daca jocul va fi comandat si dupa aparitie si cate copii vor fi cumparate?!

  Din trailere si dev diaries pare un joc de colectie, dar nu pot fi sigur ca va chiar atat de bun.

 2. Lusio a spus
  4 March, 2011

  Avalansa de shootere smechere anul asta. In aceeasi tenta continui si acum cu: SA VINAAAAA!!! :)) ))

  • Beta a spus
   4 March, 2011

   Let the games come! :))

   • Lusio a spus
    5 March, 2011

    :))

    Eu sunt incantat mereu de evolutia shooterele pt ca’s preferatele mele + E foarte misto sa vezi SUPER evolutii fatza de celebrul CS.. caci parca de la Quake si CS au inceput sa TOT creasca shooterele. (CS-ul a contribuit chiar mai mult si chiar si Half Life).

    Acum daca compar CS cu adoratul meu Battlefiled :)) CS is real shit (si nu intr-un sens bun) :))

    Dar sa nu uitam ca CSul a fost un joc adorat si unii chiar si acum inca il adora. + ca a fost un joc cu o grafica chiar DECENTA.. si rula si pe PCuri slabe. Parca era jocul tuturor :)) gen, nu facea diferente intre saraci si unii mai cu bani :)) si oferea distractie. Era ceva gen distractie buna cu putini bani. Ceea ce la Crysis n-a fost asa si nici nu (prea) va fi :))

    • Beta a spus
     5 March, 2011

     Cunosc încă multe persoane care o ard în Counter-Strike 1.6 zilnic și văd că nu se plictisesc. Sunt curios ce reacție ar avea dacă le-aș da să încerce un shooter modern :-)

    • Lusio a spus
     6 March, 2011

     Dupa cum am zis.. unora le-ar trebui si PCuri mai performante. Pentru PCurile mai slabe.. da.. CS chiar RULLE! :))

     Eu de la adoratul meu Bad Company, foarte GREU spre never, nu m-as mai intoarce la CS :)) E suficient sa pun in joc doar distrugerea de cladiri si copaci din B.Company ca sa dam deja clasa CSului :))

    • Lusio a spus
     6 March, 2011

     Plus ca eu sunt FOARTE plictisit de armele alea vesnice din CS. Iar dezvoltarea de peste ani a shooterele n-a facut decat sa ma tot bucure ca in sfarsit am putut scapa de celebrul Cs.. si sa trec la ceva mai TARE si cu arme mai noi, mai interesante.