Halloween question: care este cel mai inspaimantator personaj din gaming?

Scris de: Beta | 31 October, 2010 | 259 Comentarii
Categorii: Editoriale / Jocuri PC

Suntem în ajunul Halloween-ului, sărbătoare nu prea agreată la noi (suntem prea tradiționaliști, deh), și după cum spune tradiția trebuie să alungăm spiritele rele. Dacă prin povești offline la lumina felinarului nu se poate momentan, zic să ne amintim cu drag de cele mai înspăimântătoare/creepy/groaznice/horror personaje din lumea gaming-ului.

Nu dau la vot, pentru că fiecare înțelege în mod diferit ”înspăimântătorul” (eu personal mă tem îngrăzitor de ”Little Sister” din Bioshock). Când le auzeam cântând îmi venea să ies din joc:

Mr. Bubbles, Mr. Bubbles, are you there? Are you there? Come and give me lollies, come and bring me toffees. Teddy bears… teddy bears.

Nu agreez foarte mult lucrările în stil horror. Nici jocurile video, nici filmele și nici videoclipurile de gen. Pur și simplu nu îmi plac, iar când se exagerează mai tremur și eu. Astfel pentru mine francizele horror sunt un mic mister. Însă pot să spun că cel mai tare m-am speriat în timp ce jucam Batman: Arkham Asylum și îl înfruntam pe Scarecrow. Cel puțin de atât îmi amintesc, probabil eram prea speriat să-mi mai aduc aminte ceva.

(v-am zis că standardul meu horror e la cel mai mic nivel)

Pur și simplu mă exaspera momentul în care eram mic și neputincios, iar el era șeful acolo.

Acum că m-am făcut de râs cu cultura mea horror-istică vă invit și pe voi la un pahar de vorbă înspăimântătoare cu ajutorul secțiunii de comentarii în ajunul Halloween-ului, versiunea online. Orice părere este bine venită așa că nu vă temeți

259 Comentarii la “Halloween question: care este cel mai inspaimantator personaj din gaming?”

 1. nullkode a spus
  31 October, 2010

  Suffering 2 ma speria incredibil de tare.Jucam noaptea tarziu, singur acasa cu castila pe cap si auzeam sunetele alea care erau foarte infricosatoare.Asta se intampla cu vreo 3-4 in urma, dar nu pot da vina pe varsta pe care o aveam atunci pentru daca ma apuc sa-l joc din nou tot la fel de speriat as fi.

  • Beta a spus
   31 October, 2010

   Am auzit de suffering, dar nu am îndrăznit să le încerc, nici măcar în toiul zilei. Eram mult prea pasionat de GTA pe atunci.

   Hmm, se pare că nu suntem singuri… h…ha.. hah… haha…