GTA V vine odata cu sfarsitul lumii, in 2012

Scris de: Beta | 16 April, 2011 | 276 Comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

Asta ar fi cea mai mare aroganță posibilă! Revenind la lucrurile serioase, Gamestop, un provider de jocuri video recunoscut în afară, a listat pe unul din site-urile din Germania viitorul titlu din Grand Theft Auto, lansat pe 15 Ianuarie 2012. Din păcate, tot ce se spunea acolo era în limba lui Hitler, astfel că am apelat la mărețul Google Translate.

“Rock Star is now the first official information about GTA V coughed up! In an interview with the Times, said Dan Houser, that even on the fifth GTA is in progress. But before the characters are created, developers look after the the city, the whole play is in the. Houser is co-author of the screenplay for the story line be, the sites will comprise about 1000.”

De aici fiecare poate înțelege tot ce vrea, însă din acest moment GTA V numai este un mister. Detaliile oficiale le vom primi cu siguranță la E3 2011!

276 Comentarii la “GTA V vine odata cu sfarsitul lumii, in 2012”

 1. Lusio a spus
  16 April, 2011

  Sper sa mai lucreze si la grafica.. caci la ultimul nu eram FOARTE multumit.

  • Beta a spus
   16 April, 2011

   Degeaba zici, GTA IV la timpul lui a fost un deschizător de drumuri din punct de vedere grafic!

  • Mita a spus
   16 April, 2011

   Lusio, trebuie sa incerc si eu GTA IV ca vad ca tot repeti faptul ca a fost slabut din punct de vedere grafic!

   • Lusio a spus
    17 April, 2011

    Pai imi cam vine cand vad chiar si-n Dirt 2 :)) (ca-l tot (re)joc acum) o grafica DEMENTIALA.. ceea ce in GTA mi se pare far away de ce intalnesc prin Dirt.

    Nu are o grafica REA, GTA.. dar nici mirifica nu-mi pare.. ci mi se pare chiar anosta.. dar oricum niciodata nu m-a impresionat grafica lor. Cele din trecut mai ca iti/imi venea sa zici/zic ca’s animatii, fiind parca prea COLORATI/E :))

    Poate’s dur in afirmatii dar deh, fiecare simte jocul dupa bunul plac.

    @ Beta: A fost atat de “deschizator” incat tot la Crysis auzeam laude..
    Si cu-o grafica a la B. Company, m-ar fi multumit mai mult.. sau ca tot se discuta de ACB, macar atat sa fi fost. Lumea din ACB mi s-a parut mai frumos dezvoltata/creata/colorata.. si nu mi-a dat senzatia de……….anost. GTA are un potential mare, dar parca nu se lucreaza suficient la miscarile personajului si la grafica din tot jocul. La dracu, pana si Shoterele care de multe ori au baza doar in niste brate, vin cu cate ceva nou, miscari noi, doar prin GTA ce se tot pare ca raman old shit. Pana si Ezio alearga mai fain decat astia de prin GTA

    • Beta a spus
     17 April, 2011

     Să compari GTA IV cu AC:B e ca și cum ai compara Crysis cu Crysis2, deci o prostie. Nu uita că Brotherhood a fost lansat în 2010 iar titlul de la Rockstar Games în 2008. Este o diferență!

    • Lusio a spus
     17 April, 2011

     Mai discutam pe viitor.

     Poate m-am exprimat mai gresit dar sus ar fi si treaba ca vreau ca GTA sa ajunga MACAR la un nivel Brotherhood.

     Cat despre an, scuze dar nu prea m-am interesat foarte bine de data GTA-ului, eu jucandu-l mult mai tarziu. Chiar si acum il am instalat de pe anul trecut, caci n-am mai jucat de la o misiune cu elicopter.

     Cat despre Crysis.. ti se pare mai reusit grafic, asta decat primul ? Cand chiar si Mita a zis ca momentan Crysis 2 e pe DX9

    • Lusio a spus
     17 April, 2011

     Mai mentionez si faptul ca eu joc varianta aia cu Gay Tony..