Gears of War 3 Beta incepand din 25 Aprilie

Scris de: Beta | 5 March, 2011 | 5 Comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri


Microsoft a confirmat ieri faptul că Gears Of War 3 va primi o sesiune de beta testing care va începe pe 25 Aprilie, pentru cei care au pre-comandat titlul.  Pe 18 Aprilie, aceasta va porni mai devreme pentru cei care au cumpărat Bulletstorm Epic Edition.

Beta-ul va ține până pe 15 Mai și conținutul acestuia va fi variat: trei moduri competitive și 4 hărți noi pe care vei putea să testezi în detaliu alt shooter de calitate al acestui an.

Pe lângă aceste știri, Microsoft a mai detaliat și edițiile Limited și Epic a Gears Of War 3. Acestea sunt disponibile momentan pentru pre-comandă doar în magazinele din afară, dar sunt sigur că o să ajung și în România curând. Versiunea Epic va costa cel mai mult, ajungând până la 500 lei.

Jucătorii vor putea să ducă itemele câștigate (beta tester medal, trashball Cole multiplayer skin, flaming Hammerburst, flaming Lancer, flaming sawed-off Shotgun and more..) prin beta-uri în versiunea retail.

Gears of War 3 se lansează worldwide pe 20 Septembrie, exclusiv și dedicat consolei Xbox 360.

5 Comentarii la “Gears of War 3 Beta incepand din 25 Aprilie”

 1. Lusio a spus
  6 March, 2011

  Eu am jucat doar putin din Gears of War 1 si m-am plictisit. Mi s-a parut chiar naspa desi la inceput traiam cu impresia ca-i TARE.

  Killzone de la Playstation 3 e much BETTER!

  • Beta a spus
   6 March, 2011

   Fiecare consolă cu exclusivitățile sale! :-)

  • Mita a spus
   6 March, 2011

   @Lusio: Tin sa imi exprim propria opinie despre Gears of War 1 si sa zic ca mie chiar mi-a placut, desi la inceput nu ma atragea. Daca esti amator de SF, atunci sigur iti va placea mai incolo, dupa prima treime din joc.

   • Lusio a spus
    6 March, 2011

    M-a dezamagit la gameplay. si chiar si la capitolul arme, tras, zgomot etc.

    @ Beta: Dar PS3 are exclusivitati mai smechere s-ar parea.

 2. martin a spus
  13 October, 2011

  Aici am gasit ceva interesant in legatura cu gears of war 3
  http://www.facebook.com/DomoOnline?sk=app_228013847259846