Gaming Arena, blog de gaming

Scris de: Beta | 15 July, 2010 | 5 Comentarii
Categorii: Editoriale / Jocuri PC

Ce face omul când simte că blogul personal nu-i mai ajunge? Își face blog de nișă. Glumesc, eu mă numesc Rotariu Bogdan (sau Beta, blogger – http://beta-blog.com) și sunt administratorul/creatorul/webmasterul/project manager and co. al acestui blog. Pasiunea mea pentru acest domeniu este activă de mult timp, dar de abia acum am găsit motivația interioară să și fac ceva, așa că am deschis un blog.

Ce veti gasi pe Gaming Arena?

Inițial mi-am propus să fie un blog de gaming. Un blog cu cele mai noi știri, sfaturi, păreri, reviews, previews și cam tot ce ține de gaming. Din când în când vor fi și câteva editoriale și sper eu că într-un viitor apropiat să vă aduc și articole video.

Ce mi-am propus?

În principal să construiesc o comunitate solidă în jurul acestui blog, astfel încât orice gamer (amator sau pro) să găsească în GamingArena.ro principala sursă de știri și sfaturi în acest domeniu. Este un proiect personal și monetizarea lui momentan iese din discuție.

Mai sunt câteva chestii de pus la punct, dar le voi rezolva în timp. Până la noi update-uri vă urez o ședere cât mai plăcută. :-)

Etichete: /

5 Comentarii la “Gaming Arena, blog de gaming”

 1. Edu a spus
  16 July, 2010

  Uou. Blogul asta chiar arata profesionist. Buna treaba Beta. Daca te tii de treaba si prinde un public de baza solid, nu m-as mira sa explodeze la un moment dat :)) . Dar deocamdata n-a aparut un public de baza. Bine. Sunt eu.

  • Beta a spus
   16 July, 2010

   Tu stii ca imi pun toate sperantele in tine, nu? :p Merci de incurajari

 2. Catalin a spus
  16 July, 2010

  Te urasc pentru temele astea. :)) Succes, oricum. :)

  • Beta a spus
   16 July, 2010

   Multumesc!

   Da ce are tema ma?

   • Catalin a spus
    16 July, 2010

    Pai e faina. :)