Gamescom 2010 | Conferintele EA, Sony si Microsoft live astazi

Scris de: Beta | 17 August, 2010 | Nu sunt comentarii
Categorii: Gamescom 2010 / Jocuri PC / Stiri

Începând de astăzi, 17 August 2010, și până pe 20 August are loc evenimentul de gaming european, Gamescom 2010. Acesta se ține în acest an la Cologne, în Germania.

Conferințele EA, Sony și Microsoft au fost anunțate și deja avem streamuri live pregătite pentru cei care vor să urmărească evenimentul de acasă.

Conferința Microsoft este prima pe lista de azi. Aceasta are loc la ora 13:30 (ora României) și momentan doar VG247 au anunțat un stream live, dar aștept alte detalii. De la această conferință putem să ne așteptăm la mai multe detalii despre Fable III, Halo: Reach și câte ceva despre Kinect, însă Microsoft a declarat că nu au știri pentru Gears Of War 3.

Electronic Arts își suportă singuri streamul și au deja pregătită o adresă web, care e aici. EA vor da mai multe detalii și trailere despre multe jocuri foarte așteptate de către fani. Printre ele se numără Crysis 2, Fifa 11, Dragon Age 2, Medal Of Honor, NFS Hot Pursuit. Multe titluri interesante, nu? De îndata ce va începe conferința (ora 17:00 în România) vă voi ține la curent cu toate anunțurile făcute.

Sony este la urmă, cu o conferință la ora 19:00 (ora României). Nu știm prea mult despre ce o să anunțe, dar am putea să ne așteptăm la un eventual anunț despre PSP2.

De îndată ce o să înceapă conferințele voi face tot posibilul să aduc un stream live și pe Gaming Arena. Rămâneți aproape!

Comentariile sunt inchise momentan.