Free Trial nelimitat pentru World Of Warcraft cu patch-ul 4.2

Scris de: Beta | 29 June, 2011 | Un comentariu
Categorii: Jocuri PC / Stiri

Blizzard a lansat ieri patch-ul 4.2 pentru World Of Warcraft: Cataclysm care aduce câteva update-uri importante atât celor care joacă de ceva timp, cât și celor care nu sunt fani ai cultului ”warcraft”.

Dacă așteptai conținut fresh, Rage of the Firelands, sau patch 4.2, aduce din plin. Amintesc doar o instanță nouă, un nou sezon de PVP, modificări în interfața de joc și un lanț de quest-uri care te duc spre un staff legendar. Cât de epic ți se pare?

Și totuși, dacă te regăsești printre puținii care nu au încercat până acum experiența World of Warcraft, producătorii vin cu o ofertă foarte convenabilă. Trial-urile de 10 sau 14 zile au fost scoase din sistem, iar în schimb a fost introdus titlul de ”World of Warcraft Starter Edition” (ediție nelimitată care te lasă să experimentezi jocul doar până la nivelul 20). Sunt tare curios dacă au fost păstrate limitările specifice versiunilor trial (trade, chat, group)!

Dacă toate amintite mai sus nu sunt de ajuns, World of Wacraft Classic (sau Vanilla) a fost scos complet de pe piață, iar pentru 20$ poți achiziționa jocul împreună cu expansion-ul The Burning Crusade. Toți cei care aveau până acum varianta clasică de joc pot atinge nivelul 70 fără probleme dacă dețin un gamecard!

Pentru mine, toate aceste mișcări luate de Blizzard nu fac decât să-mi confirme teoriile. E de bine totuși, căci vor atrage cu siguranță câțiva jucători noi!

1 Comentariu la “Free Trial nelimitat pentru World Of Warcraft cu patch-ul 4.2”

  1. Andrei a spus
    29 June, 2011

    Limitările încă vor fi impuse celor cu trial, adică: auction house, mail și cele menționate mai sus.