Fa-ti propria masca Borderlands “Psycho Bandit” hand-made

Scris de: Beta | 9 September, 2010 | 245 Comentarii
Categorii: Editoriale

Borderlands a fost un joc bun, mă rog, este, și a strâns în jurul lui o grămadă de fani înfocați, fani care ar face o grămadă de lucruri. Am găsit pe un forum al Gearbox Software un thread în care Jeffrey Broome, programator de meserie, (logat sub numele de ”botman”) își prezenta noua idee.

Arată destul de oficial, huh? Ar trebui să se tundă zero, dar oricum, arată foarte bine și cel mai interesant lucru este că poți să-ți faci și tu una doar cu lucrurile ce le ai prin casă. Ai nevoie de o imprimantă, niște hârtie ceva mai groasă decât cea obișnuită (să nu fie nici carton), un foarfece, ceva elastic și multă răbdare.

Proiectul poți să-l downloadezi de aici și pentru a-l putea deschide vei avea nevoie de Pepakura Viewer (un progrămel free Windows only). Din momentul ăsta tot ce trebuie să faci este să printezi cele 6 foi care conțin masca și să-ți încerci îndemânarea.

Un sfat de care ar trebui să ținem cont este următorul: ”încearcă de 5 sau 6 ori. folosește Pepakura Viewer și nu te grăbi”.

Inițial Botman a avut o problemă cu ochii. Degeaba ai o mască dacă nu vezi nimic prin ea! Astfel după mult brainstorming a încercat să înțepe zona ochilor cu un ac făcând câteva găuri îndeajuns să vadă.


Dacă participați pe la petreceri de Halloween nu aveți decât să vă căutați niște pantaloni portocalii, niște ghete negre (bocanci originali), ceva bandaje pe mâini și cu puțin noroc vei arăta ca tipul ăsta:


Eu deja mi-am printat foile și acum încerc să le pun cap la cap. Dacă voi avea vreun rezultat cât de cât decent voi posta aici câteva poze.

Dacă mai încearcă cineva așteptăm linkuri și poze. :-)

Comentariile sunt inchise momentan.