F1 2010 a iesit pe circuitul comercial

Scris de: Beta | 22 September, 2010 | 187 Comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

De mult un joc Formula 1 nu s-a mai lansat pe PC. Cam câți ani sunt? 8? Da, cred că 8. Băieții de la Codemasters s-au gândit și la gamerii PC-iști și au readus jocul pe această platformă.

Conform spuselor producătorilor 2 milioane de jocuri au fost trimise în toate zonele lumii. Da, sunt sigur că budiștii din Tibet abia așteaptă să se dea în noul F1 2010 și nici băștinașii din Africa nu se dau în lături de la cursele cu Schumacher (PS: acesta nu este rasism).

F1 2010 este al doilea joc din serie care a fost dezvoltat de Codemasters de când au cumpărat licența de la Sony. Cool, huh?

Deși jocul se lansează azi World-wide, în Europa cred că o să ajungă de Vineri, așa că în week-end puteți să verificați magazinele online după F1 2010. Da, am ”subliniat” cuvântul online deoarece varianta boxed (cu cutie și CD/DVD) a jocului este disponibilă doar celor care au făcut pre-order. Sucks.

187 Comentarii la “F1 2010 a iesit pe circuitul comercial”

 1. nullkode a spus
  22 September, 2010

  Tocmai ce l-am jucat.Nu l-am jucat foarte mult,dar m-am jucat îndeajuns cât să-mi fac o părere.La capitolul grafică acest joc este un eşec,dar la capitolul game play mi-a atras atenţia foarte mult.Cel mai mult mi-a plăcut aceea chestie în curbe când iţi incetineste maşina.Asta e părerea mea.Salutări.

 2. Beta a spus
  22 September, 2010

  @Nullkode Salut! Eu încă aștept să fac rost de joc. Grafica, cel puțin din trailere și alte declarații mă așteptam să fie cât de cât decentă, iar gameplay-ul mereu a fost un punct destul de bun pentru acest gen de simulatoare. Cu un volan se joacă dumnezeiește!

  După cel voi butona atât încât să-mi fac o părere pertinentă asupra jocului sper să redactez și un review! Stay tooned.