Este Portal 2 sanatos pentru familia crestina?

Scris de: Mita | 25 April, 2011 | 9 Comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

Grand Theft Auto transformă copiii în gangsteri.”

Mass Effect vinde sex copiilor.”

Modern Warfare 2 ne permite să trăim viaţa ca un terorist.”

Citatele de mai sus sunt doar câteva exemple despre cum sunt considerate jocurile video în ziua de azi, iar mass media nu ezită să dea vina pe industria gaming-ului de câte ori copiii fac vreo prostie. Adică e destul de drept dintr-un anumit punct de vedere pentru că dacă te gândeşti la compania Valve, numai denumirea care înseamnă “valvă/supapă” te poate duce cu gândul la o gaură, ştim noi care. Nu detaliem că ne amendează CNA-ul!

Denumirea jocului recent publicat de Valve, Portal 2, este un titlu plin de “portale/găuri” care din nou ne poate duce cu gândul la… acelaşi lucru de mai sus.
Ei bine, ca să trec mai repede la subiect, editorul Ice Van Winkle de pe Christwire.org a publicat un articol în care arată că a fost realmente şocat să descopere că fiii săi au jucat un titlu plin de “glory holes”, roboţi homosexuali, gel lubrifiant portocaliu şi chiar a ajuns să acuze Valve ca fiind asociat cu organizaţia pederastă NAMBLA! =))

“De îndată ce am auzit numele “Portal 2“, suspiciunile mele au crescut şi m-am întrebat imediat la care parte a corpului s-o fi referind jocul. M-am repezit la computer-ul pe care îl ţineam încuiat departe de copiii mei impresionabili, iar ceea ce am găsit a fost cu adevărat deranjant. Doar 10 minute de căutări pe Bing mi-au dovedit că acest joc era un instrument de recrutare homosexuală pe care acum l-am interzis!

Dl. Winkle continuă prin a descrie mecanicile jocului, explicând cum personajul foloseşte arme mecanice în formă de penis pentru a traversa prin mediile care el crede că sunt băi din casele pederaştilor. :))

Articolul întreg poate fi găsit aici şi trebuie să vă atenţionez că, citindu-l, veţi vedea mai multe imagini dintre care una nu este deloc indicată minorilor!

PS: Pamflet…… ! =))

9 Comentarii la “Este Portal 2 sanatos pentru familia crestina?”

 1. alin a spus
  25 April, 2011

  Astia sunt oameni nebuni.

  • Mita a spus
   25 April, 2011

   Alin… daca stii ceva engleza,poti citi articolul intreg, daca n-ai facut-o deja.

   Ideea e ca totul e un pamflet. Un articol satiric care e oarecum amuzant pentru ca e ceva sa te gandesti la Portal 2 ca la un joc video cu gauri d-alea… din DOS! Si nu ma refer la MS-DOS… :))

 2. gabriel a spus
  25 April, 2011

  ,,roboţi homosexuali” asta a fost tare =)) )))))

 3. Beta a spus
  25 April, 2011

  Uite, chiar nu credeam că se poate întâmpla așa ceva. Aceasta este dovada clară că oamenii încă sunt destul de închiși la minte!

 4. Lusio a spus
  25 April, 2011

  mda e si asta ceva.. the vagina sa fie considerat un fel de portal..

  ahahaha

 5. alin a spus
  25 April, 2011

  “Mass effect vinde sex copiilor”.Nu l-am vazut pe comandantul Shepard sa i-o ***** la Miranda .:)

  • Mita a spus
   25 April, 2011

   N-ai reusit tu, dar altii au ales replicile corecte ca sa ajunga si la sex intre Shepard si Miranda. Sau te referi ca nu e explicit?!

 6. alin a spus
  25 April, 2011

  Dar totusi are rating +18.Unul cam mare pt ce fac personajele.O injuratura una alta.Un +16 era mai OK.

 7. Mita a spus
  25 April, 2011

  Hmmm, criticii astia… ! Au vrut si ei sa dea nota mare jocului… =))