Editia limitata DiRT 3 include macheta Ford Fiesta RC

Scris de: Beta | 7 April, 2011 | 14 Comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

Codemasters se pregătește să lanseze o ediție limitată pentru noul racer DiRT 3, care va atrage privirile și va fura inimi. Desigur, pentru 300$ pachetul va conține o machetă (nu la scară reală) a mașinii lui Ken Block. Informațiile sunt preluate de pe e-magazinul GameStop.

Mașinuța cu telecomandă care m-a vrăjit este un Ford Fiesta (pe care îl tot vedem în clipurile Gymkhana) vopsit în detaliu de cei de la Monster Energy. Detalii despre baterie, motor și distanța radio-comenzii poți citi pe site-ul celor de la GameStop.

Această ediție va fi disponibilă doar în versiunile de PS3 și Xbox 360. Pe 24 Mai DiRT 3 se lansează și pentru PC!

Și când te gândești că o astfel de plăcere, un om cu salariul minim pe economie în România nu și-o poate permite parcă te cuprinde melancolia. Eventual în două luni de muncă…

14 Comentarii la “Editia limitata DiRT 3 include macheta Ford Fiesta RC”

 1. Lusio a spus
  7 April, 2011

  O sa ma rog sa nu primesc black screen si la partea asta :))
  Mi-a dat multe batai de cap Dirt2…..

  • Beta a spus
   7 April, 2011

   Uite de asta merg eu pe mâna plăcilor video de la nVidia :)

   • Mita a spus
    7 April, 2011

    Beta, nu demult a aparut bolidul dual-GPU ATI Radeon HD 6990, care cica depaseste GTX 590. Din ce am vazut in teste, placile snt cam la fel, 6990 avand numai unele frecvente mai mari!

    Ideea este ca ATI face chiar placi bune si nu umbla povestea ca ei iau placile mai echi si mai adauga 1-2 tranzistori, asa cum face Nvidia. Eu am avut numai placi ATI pe toate Pc-urile si chiar si pe laptop si n-am avut problema cu black screen.

    Dirt 2 nici n-a indraznit sa faca vreo figura. A mers cu setarile pe very high fara vreun black screen sau ceva defecte. Eu tind sa cred ca Lusio are ceva probleme se soft, adica driver-ul placii nu este updated sau are doua drivere unul peste altul (se intampla si asta), sau Catalyst-ul are niste setari aiurea. Eu recomand setarile din fabrica, adica cele default! Sunt cele mai bune!

    • Beta a spus
     7 April, 2011

     Ok, nu vrei să-ți înșirui eu motivele pentru care cred că NVidia sunt mai bune, pentru că am rămâne fără spațiu pe host :))

   • Lusio a spus
    7 April, 2011

    Beta, cand mi-am luat eu HD 5870-u e foarte laudat si se parea ca niciuna de la nVidia nu se ridica la nivelul ei, la vremea aceea.

    Dar se pare ca la jocuri cateodata mai face cate-o fitza, 2. Ma rog, la UNELE dintre cele pretentioase. Poate ca-s si fazele cu driverele, cum ca apar mai greu gen.

    De rulat mi-a rulat si Dirt2 brici.. buba mare o aveam cu introul. Cum am avut recent si la Crysis 2.

    • Lusio a spus
     7 April, 2011

     Eu cand am tras spre 5870 un motiv (printre altele) care a cantarit si el destul era faza ca 1. Are Vapor-X implicit e SILENT (am tras spre un PC cat mai silent) 2. Consuma si foarte putin :D

    • Lusio a spus
     7 April, 2011

     Oricum eu nu prea ma mai vad investind pe viitor in PC. Cred ca ma voi duce spre o consola. Placa mea video, cand am cumparat-o era chiar mai scumpa cu putin decat un Playstation 3 :))

     Nu prea pare fain sa tot dai pe placi cat o consola. Iar pt filme, browsing, muzica and bla bla, si-un laptop de vreo 17 mil ruleaza easy si frumos.

     Desigur, nu cred ca m-as dezlipi usor de celebrul si mult iubitul meu MOUSE :)) dar sa tot investesti masiv intr-un PC nu pare rentabil.

    • Lusio a spus
     7 April, 2011

     Si ca tot am zis de mouse (pe care-l ador la shootere si cu altceva, momentan mi s-ar parea greu), asta ar putea salva treaba si ar face o consola sa Rulle si mai mult:

     Video:
     http://home.novint.com/products/pistol_grips.php

   • Mita a spus
    7 April, 2011

    Beta, primul motiv pe care l-ai zice ar fi legat de PhysX. Jocurile care utilizeaza PhysX arata mai bine si fiind de la Nvidia ruleaza mai bine pe placi Nvidia. Fals! De exemplu, Metro 2033 ruleaza cuPhysX mult, dar mult, mai bine pe 6990 decat pe 590! Si nu e singurl joc asa!

    Technologiile pe care le mai are Nvidia, poate nu le are si ATI, dar ATI are altele, deci nu vad ce motive puternice mi-ai putea da!

    Totusi, zi-mi macar 2-3 care sa ma convinga ca Nvidia e mai bun decat ATI!

    • Lusio a spus
     7 April, 2011

     Din ce-am auzit eu mai nou sunt doar placi AMD.. S-a renuntat la ATI in titlu.

 2. Lusio a spus
  7 April, 2011

  Si ca tot am vorbit de mouse (la care nu vad sa renunt prea usor, caci cu altceva cred ca mi-ar fi mai greut)..

  Asta ar putea salva treaba si ar face consolele sa rulle si mai mult :))

  Video:

  http://home.novint.com/products/pistol_grips.php

 3. Lusio a spus
  7 April, 2011

  Bai, am dat si eu 2 commenturi dar parca le-a inghiti apa :)) Ia vedeti ceva pe la moderare/spam..

  • Beta a spus
   7 April, 2011

   Da, au intrat ca spam din cauza link-ului :))

  • Beta a spus
   7 April, 2011

   Referitor la Novint chiar nu pot să-mi imaginez ce senzație ai, dar cu o mână pe tastatură și una pe pistol, mi se pare cam nasol. Unde e reculul?