E3 2011 – Need For Speed: The Run duce actiunea in afara masinii

Scris de: Beta | 6 June, 2011 | 3 Comentarii
Categorii: E3 2011 / Evenimente / Stiri

Prezentarea lui NFS: The Run a început cu un demo foarte interesant. Arată bine și îmi place că, pentru prima dată în franciză, EA duce acțiunea în afara mașinii, chiar dacă e complet scriptat.

M-a deranjat faptul că în timp ce fugi de poliție, ești blocat pe o rută stabilită, când totul ar fi trebuit să fie liber. Orașul seamănă foarte mult cu Underground, cel puțin noaptea.

Mai multe de la E3 2011 în curând.

3 Comentarii la “E3 2011 – Need For Speed: The Run duce actiunea in afara masinii”

 1. Lusio a spus
  8 June, 2011

  http://www.go4games.ro/stiri-si-articole/sport-auto/need-for-speed-the-run-nu-se-va-limita-doar-la-masini-8321181

  un clip cu ford mustang.. si deja pot spune ca’s multumit de grafica :D ( doar e Frostbite2 :> )
  http://www.youtube.com/watch?v=nQbm18oLbt4

 2. Lusio a spus
  8 June, 2011

  Si ca tot ai zis de oras ca-n Underground.. eu sunt FOARTE fericit din cauza asta, caci am fost MARE fan Underground (in special prima parte) si ma bucur ca voi colinda iar pe strazi de genul.

  Si chiar am oftat SERIOS dupa asta si-n Dirt2.. (De ce comparatia asta ? Caci si Dirt e un joc BUN dar daca ii punea si decorul pe care-l avem aici, pentru mine era FOARTE BUN)

  Asta-mi place mai mult la NFS.. caci te baga si-n locatii care mie personal.. IMI PLAC MULT MAI MULT! Imi place sa vad orase colorate, STRAZI de astfalt si sa am si ceva trafic, nu doar alte masini de curse ca adversari.

  Dar nu pot sa zic ca-mi displace diversitatea.. una oferita si de Dirt. Doar ca prin comparatie, asteptarile mele duc mai mult spre NFS si e jocul dupa care-mi sclipeste mai mult ochii :D desi de la Underground tot oftez dupa tuningul ala superb.. de care vad ca se cam rup :(

  • Beta a spus
   8 June, 2011

   Am mai observat faptul că fanii tot cer un NFS: Underground 3 și dacă cei de la EA vor fi destul de curajoși să încerce un astfel de titlu, eu pun pariu că va produce un buzz incredibil și se va vinde ceva mai bine.

   Până atunci și The Run e un joc foarte ok, dar după cum spuneam limitat pentru o poveste atât de intrigantă!