Duke Nukem Forever amanat pana pe 10 Iunie

Scris de: Beta | 24 March, 2011 | 281 Comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

Duke Nukem Forever, un titlu care este așteptat de câteva generații bune de gameri, este din nou amânat. De această dată numai vorbim de câțiva ani ci mai degrabă de câteva zile.

Producătorii încearcă să ducă tot ce ține de acest joc la un nivel nou și din această cauză au ales din nou un mod unic de a confirma această știre. Dezvoltatorii actuali, Gearbox Software și 2K Games, au lansat un clip în care Randy Pitchford (șeful Gearbox) dezvăluie pasiunea cu care se lucrează și stadiul avansat al jocului. Până când…

“I’m very sorry for the added delay. We’ve all been working extremely hard and are very eager to deliver the game to you,”

“I’ve been thinking of these lyrics from the great country song, ‘He’s The Duke’ – ‘He told us if we waited we could Come Get Some, but I never knew Forever was going to be so long.’ If you’re like me, June cannot come quickly enough.”

a declarat acesta în comunicatul de presă

Așadar, fani Duke, îmi pare rău, dar acesta nu ajunge niciodată mai devreme. Să sperăm că 10 Iunie este data finală!

281 Comentarii la “Duke Nukem Forever amanat pana pe 10 Iunie”

 1. alin a spus
  24 March, 2011

  Dupa titlu iti dai seama cat va mai fi amanat ….FOREVER.

  • Beta a spus
   24 March, 2011

   Eu cred că de data asta se țin de cuvânt! :-)

 2. alin a spus
  24 March, 2011

  Cata rabdare sa mai aiba si gamerii.Are totusi o limita.Sa speram ca domnilor de la 2K Games nu le mai vine vreo idee pana in 10 iunie.

 3. Mita a spus
  24 March, 2011

  This is bulshit! ;))