Download Fifa 11 PC Demo

Scris de: Beta | 15 September, 2010 | Nu sunt comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

Iată că între timp s-au mișcat și băieții de la EA Sports și avem Fifa 11 demo. Dacă ești nou pe aici, îți recomand să citești întâi asta, pentru a înțelege care e faza cu latenta la EA.

Astăzi, mai spre seară așa, EA Sports a lansat o versiune demo a jocului Fifa 11. Pardon, a mult așteptatului Fifa 11! Zău, s-a creat atât de multă publicitate acum cu zvonurile ”fifa 11 next-gen, uau” încât mă gândesc că și cei de la EA se vor speria de vânzările pe care le va face jocul. Până atunci, Fifa 11 Demo poate fi jucat pe PS3 de pe PS Store, pe Xb0x 360 de pe Xbox Live Marketplace și pentru PC de pe… internet.

Față de demo-ul de la PES 2011, în Fifa vei putea juca cu mai multe echipe. Amintesc Barcelona, Chelsea, Real Madrid, Juventus, Bayer Leverkusen și Olympique Lyonnais. Stadioanele pe care vei putea juca sunt într-adevăr într-un număr redus (e demo ffs), dar vom avea Santiago Bernabeu (Madrid ftw), cel de la Arsenal și încă ceva, dar nu-mi mai amintesc acum.

Fifa 11 va atinge rafturile magazinelor de pe 1 Octombrie și va fi disponibil pe PS3, PS2, Xbox 360, PC, Wii, DS și Mobile (aifhon). Le-am zis pe toate? Cred că da. Oh nu, mai era PSP.

Download Fifa 11 PC Demo

Comentariile sunt inchise momentan.