DiRT 3 Dev Diary #3 – Keep It Real

Scris de: Beta | 12 February, 2011 | 2 Comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

Ken Block și dezvoltatorii de la Codemasters discută într-un nou developer diary, pe baza unor întrebări din partea publicului de pe forumurile oficiale, despre cât de aproape de realitate se va apropria DiRT3. Atât prin grafică și fizică cât și prin sistemul de gameplay!

Recunosc că nu prea am mai avut ocazia să încerc vreun titlu al francizei DiRT până acum, dar la fel ca în cazul lui Dead Space 2 sunt încântat să încerc ceva nou, de data aceasta: un racer de raliu!

După clipul de mai sus, sunt mai încântat ca niciodată referitor la acest joc, care, apropo, se va lansa pe 24 Mai și va fi disponibil pe PS3, PC și 360.

2 Comentarii la “DiRT 3 Dev Diary #3 – Keep It Real”

 1. Lusio a spus
  12 February, 2011

  Dirt asta poate ar fi si MAI SMECHER.. daca s-ar aborda macar putin din stilul masinilor NFS Underground sau macar Most Wanted sau MACAR nfs Undercover. And da.. Ma refer in special la lookul masinilor dar si la drumuri.

  Codemasters chiar au potential..
  Iar la grafica chiar rup norma. Eram gura casca deja de la dirt2.. cu grafica ei foarte buna mai ales pt un joc cu masini. Cred ca Dirt e un fel de Crysis pentru shootere.. dar aici avem racing.

 2. Lusio a spus
  12 February, 2011

  un fel de cum e Crysis pentru shootere*.. that’s better :D

  Mai sus imi schimbam ideile in timp ce terminam o parte de scris ;))