Dezvoltarea lui Thief 4 este in desfasurare

Scris de: Mita | 28 April, 2011 | 222 Comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

Eidos Interactive, compania care s-a ocupat de titluri populare ca Tomb Raider, Hitman, Commandos, Deus Ex, Shellshock şi Thief, a confirmat că lucrează la Thief 4 (sau Thi4f).

Echipa care se ocupă de Deus Ex: Human Revolution a fost evacuată de pe locurile lor comfortabile din studioul Eidos Montreal, pentru a face loc echipei ce dezvoltă Thief 4.

“Noi am coborât, ei au urcat”, a spus directorul artistic al jocului Human Revolution, Jonathan Jacques-Belletete, celor de la Eurogamer.

“Etajul principal al studioului este ocupat de ei acum. Noi ne aflăm la un etaj inferior.”

Să nu înţelegeţi că echipa ce se ocupă de Deus Ex a trecut la un proiect nou. După cum spune Jacques-Belletete, există două echipe cu membrii complet diferiţi. De exemplu, însuşi directorul nu are niciun amestec în Thief 4. Totuşi, se simte entuziasmat.

“Este cu adevărat o echipă minunată, nişte oameni extraordinari”, mai spune Jacques-Belletete. “Directorul artistic al jocului Thief 4 este un bun prieten de-al meu şi e întradevăr în mâini bune”.

Acesta a refuzat să fie tras de limbă despre alte detalii, dar a spus că jocul va “rock your shorts”, adică îşi va merita banii.

Thief 4 a fost confirmat de producătorul Eidos Interactive şi de publisher-ul Square Enix, dar n-a fost încă dezvăluit oficial. O imagine misterioasă cu logo-ul jocului este tot ce avem în acest moment. Probabil la evenimentul E3 2011 vom afla mai multe.

222 Comentarii la “Dezvoltarea lui Thief 4 este in desfasurare”

 1. alin a spus
  28 April, 2011

  jocurile astea nu-mi plac absolut deloc.

  • Mita a spus
   28 April, 2011

   De fapt, asemnea jocuri sunt foarte tari si inteligente pentru ca trebuie sa te furisezi mereu, fara sa fii depistat, plus ca are unele elemente faine de puzzle.

   • Lusio a spus
    28 April, 2011

    Furisat si puzzle sucks :D Sunt ok si astea, dar nu si cand se exagereaza cu ele, ca ajung sa ma scoata din sarite, iar eu la UN JOC vreau relaxare, nu nervi sau transpiratie pe frunte.

    • Mita a spus
     28 April, 2011

     Na, fiecare cu gusturile sale. Si eu vreau relaxare, dar atunci joc Mario sau ma uit la un film.
     In shootere nu exista relaxare deloc, in racing nu exista relaxare decat inainte de linia de start, intr-un action de orice fel nu exista relaxare, etc… la toate trebie sa fii concentrat la indicatii, etc! Creierul si muschii nu se relaxeaza cand esti concentrat, iar daca nu esti concentrat, nu poti merge mai departe in joc.

     Jocurile de stealth si puzzle, desi tot trebuie sa te concentrezi, nu o vei face in acelasi mod in care o vei face intr-un shooter. Portal 2 mi se pare mai relaxant decat Bad Company 2, insa BC2 ofera mai multa placere ochiului. ;))

    • Lusio a spus
     29 April, 2011

     Eu in a ciurui inamici gasesc o mare relaxare :)) Pare rau ca tu nu..

     La racing parca e mai multa concentrare mai ales daca joci Dirt de exemplu.. dar tot gasesc si acolo ceva relax.

     Ca ai zis de B.Company si Portal.. as pune chiar pe Bulletstorm peste, unde pompa adrenalina si mi se parea foarte relaxing, mai ales cand trageam cate un picior in muia unui inamic :)) ) Uitam si de probleme :))

    • Mita a spus
     29 April, 2011

     Nu, sa ciurui inamici e relaxant, dar sa ii ciurui cand si cum trebuie si dupa ce esti atent la niste ordine e mai greut. Daca as avea god mod, atunci m-ar relaxa la maximum, chiar mai mult decat un act sexual in care trebuie sa depun macar putin efort.

    • Lusio a spus
     29 April, 2011

     Si la ordine ma descurc dar sa nu fie d-alea care-mi cer sa ma furisez la greu, des si mult, (exceptand Crysis) ca incep sa crizez :))

 2. alin a spus
  28 April, 2011

  Eu ma relaxez cu Bomberman.